Menu
RSS
Πέμπτη, 13/11/2025
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δύο πορείες στα πολύχρωμα, γραφικά και ιστορικά Βούρβουρα σχεδιάζει ο ΣΑΟΟ!

Δύο πορείες στα πολύχρωμα, γραφικά και ιστορικά Βούρβουρα σχεδιάζει ο ΣΑΟΟ!

Την Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2025 ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατών Οικολόγων  [ΣΑΟΟ]  θα πραγματοποιήσει δύο πορείες στα πολύχρωμα,  γραφικά και ιστορικά Βούρβουρα, περπατώντας μέσα σε μεικτά δάση ελάτης, καστανιάς, δρυός και μαύρης πεύκης.

 Τα Βούρβουρα, το χωριό του Ακαδημαϊκού  Κωνσταντίνου Ρωμαίου,  χωμένα στις βόρειες πλαγιές του Πάρνωνα στα 1000 μ. υψόμετρο, απέχουν μόλις 32 χλμ από την Τρίπολη και  είναι ιδανικός τόπος για αποδράσεις στο πανέμορφο φυσικό περιβάλλον τους.  

 Οι εύκολες πορείες είναι διάρκειας 1.30΄και 4 ωρών, ενδείκνυνται για αρχάριους ορειβάτες και για τους μικρούς μας φίλους.

 Θα επισκεφτούμε το Ιστορικό και Λαογραφικό  Μουσείο και τον  Αθλητικό  Σύλλογο Βουρβούρων, με έτος ίδρυσης το 1896, έναν από τους αρχαιότερους της χώρας, το τρίτο αναγνωρισμένο σωματείο  του ΣΕΓΑΣ και το αρχαιότερο στην Αρκαδία. 

Αναχώρηση λεωφορείου στις 8 το πρωί της Κυριακής από την πλατεία Κολοκοτρώνη της Τρίπολης.

 Πληροφορίες - δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του Συλλόγου,  Β. Δεκάζου 9-11, τηλ.: 2710234980 [βραδινές ώρες], email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., www.saoo.gr.

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...