Λεωνίδιο | Ανοιχτή Διάλεξη Ενημέρωσης για τη νέα ομάδα Σχολής Γονέων
Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Νότιας Κυνουρίας πραγματοποιεί ανοιχτή διάλεξη ενημέρωσης για τη νέα Σχολή Γονέων, η οποία βασίζεται στο «Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Γονικής Ταυτότητας (EPPI)» της Βασιλικής Παππά.
Η δράση απευθύνεται σε γονείς παιδιών όλων των ηλικιών – από τη βρεφική έως και την εφηβική.
Κατά τη διάρκεια της διάλεξης, οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν αναλυτικά για το περιεχόμενο και τη δομή του προγράμματος, καθώς και για τη διαδικασία δήλωσης συμμετοχής στη νέα ομάδα της Σχολής Γονέων.
Η ομάδα θα είναι βιωματική και κλειστή, με ανώτατο όριο 12 συμμετεχόντων, και θα ξεκινήσει στις 26 Νοεμβρίου 2024.
Ανοιχτή Διάλεξη Ενημέρωσης & Δηλώσεων Ενδιαφέροντος
Ημερομηνία: Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2024
Ώρα: 10:00 π.μ.
Τόπος: Δημοτική Βιβλιοθήκη Λεωνιδίου
Συντονισμός: Γρηγορία Βλάχου – Κοινωνική Λειτουργός, Εκπαιδεύτρια & Συντονίστρια Ομάδων Σχολών Γονέων
Πληροφορίες
Τηλέφωνο: 27570 23224
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Tags:
Σχολή Γονέων Λεωνιδίου,Σχετικά Άρθρα
- Κυριάκος Μητσοτάκης: "Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα"
- Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο Δένδρο στο Ελληνικό Γορτυνίας (εικόνες)
- Πότε θα κλείσουν τα σχολεία για τα Χριστούγεννα του 2025;
- Λακωνία |13χρονη έπεσε σε πηγάδι με νερό πέντε μέτρων - Απεγκλωβίστηκε από εθελοντές πυροσβέστες
- Αγροτικά μπλόκα | Ανοιχτά τα διόδια Νεστάνης - Θα γίνει νέος αποκλεισμός πάνω από τη γέφυρα ΒΙΠΕ - Ετοιμάζονται τα τρακτέρ για το περιφερειακό συμβούλιο!






