Μεγαλόπολη | Ανακοινώνονται οι επιχειρήσεις που εντάσσονται στο Πρόγραμμα Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης 2021-2027
Τη Δευτέρα, 01 Δεκεμβρίου 2025, στο Δημαρχείο Μεγαλόπολης και ώρες 11:00–13:30, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση της Ειδικής Υπηρεσίας Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης (ΕΥΔΑΜ) με θέμα την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των προσκλήσεων για την ενίσχυση επενδυτικών σχεδίων νέων/υπό σύσταση και υφιστάμενων ΜμΕ, καθώς και μεγάλων επιχειρήσεων στον Δήμο Μεγαλόπολης.
Τα αποτελέσματα θα παρουσιαστούν από τον Διοικητή της ΕΥΔΑΜ, κ. Πελοπίδα Καλλίρη, παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, κ. Νίκου Παπαθανάση, του Υφυπουργού Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, κ. Κωνσταντίνου Βλάση, του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, κ. Δημήτρη Πτωχού και του Δημάρχου Μεγαλόπολης, κ. Κώστα Μιχόπουλου.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται με στόχο την προώθηση και την επιτάχυνση της υλοποίησης των Δράσεων Επιχειρηματικότητας καθώς και την προώθηση επενδύσεων στις περιοχές της ενεργειακής μετάβασης των Δήμων Μεγαλόπολης, Τρίπολης, Οιχαλίας και Γορτυνίας.
Η ανακοίνωση των επιχειρήσεων που θα χρηματοδοτηθούν στη Μεγαλόπολη υπογραμμίζει τη δέσμευση για δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και ενίσχυση της τοπικής οικονομίας.
Σχετικά Άρθρα
- Ένωσαν δυνάμεις τα αγροτικά μπλόκα της Πελοποννήσου - Δεν πάνε στο ραντεβού με τον Πρωθυπουργό - Συνελεύσεις για το αν κλείσουν ξανά οι δρόμοι!
- Υποστράτηγος του Πυροσβεστικού Σώματος ο Κωνσταντίνος Γόντικας
- Ο Δήμαρχος Γορτυνίας Ευστάθιος Κούλης δίπλα στους Γορτύνιους της Αθήνας (εικόνες)
- Τατούλης: «Έγκλημα εναντίον των ελαιοπαραγωγών ο διπλασιασμός των εξαγωγών ελαιολάδου χωρίς δασμούς από την Τυνησία στις Χώρες της Ε.Ε.»
- «Όχι σε λιγνιτωρυχείο» από Δημοτική Κοινότητα Κυπαρισσίας, βουλευτές, φορείς και κατοίκους






