Συνεχίζονται οι παιδικές Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας με επόμενο σταθμό τον Άγιο Ανδρέα
Το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου και ώρα 17:00 σας περιμένουμε στην Κεντρική Πλατεία του Αγίου Ανδρέα σε μια μοναδική Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση γεμάτη γέλιο, χορό και εκπλήξεις!
Οι αγαπημένες μας μασκότ (Rudolf και Χιονανθρωπούλης) θα είναι εκεί για να φωτογραφηθούν μαζί σας, ενώ μέσα από μουσικοκινητικά παιχνίδια, χορό και εορταστικές δραστηριότητες τα παιδιά θα ζήσουν μια μαγική εμπειρία.
Ελάτε να μπούμε όλοι μαζί στο πνεύμα των Χριστουγέννων με κέφι και χαρά!
Σχετικά Άρθρα
- Ένωσαν δυνάμεις τα αγροτικά μπλόκα της Πελοποννήσου - Δεν πάνε στο ραντεβού με τον Πρωθυπουργό - Συνελεύσεις για το αν κλείσουν ξανά οι δρόμοι!
- Υποστράτηγος του Πυροσβεστικού Σώματος ο Κωνσταντίνος Γόντικας
- Ο Δήμαρχος Γορτυνίας Ευστάθιος Κούλης δίπλα στους Γορτύνιους της Αθήνας (εικόνες)
- Τατούλης: «Έγκλημα εναντίον των ελαιοπαραγωγών ο διπλασιασμός των εξαγωγών ελαιολάδου χωρίς δασμούς από την Τυνησία στις Χώρες της Ε.Ε.»
- «Όχι σε λιγνιτωρυχείο» από Δημοτική Κοινότητα Κυπαρισσίας, βουλευτές, φορείς και κατοίκους






