Δήμος Τρίπολης | Κλείνει την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου – Θα παραμείνουν ανοιχτά μόνο οι παιδικοί σταθμοί και το ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ
Κλείσιμο του δήμου Τρίπολης στις 16 Δεκεμβρίου αποφάσισε ομόφωνα το δημοτικό συμβούλιο.
Θα κλείσουν όλες οι υπηρεσίες, από το πρωί, με εξαίρεση τους παιδικούς, βρεφονηπιακούς σταθμούς και το ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ, για να μην υπάρχει ταλαιπωρία παιδιών και γονέων.
Την ημέρα εκείνη θα ψηφιστεί ο Προϋπολογισμός του 2026 και για το λόγο αυτό αυτοδιοικητικοί θα πάνε στην Αθήνα.
Προβάλλοντας το μήνυμα “Οικονομικά Ισχυροί Δήμοι, διαρκώς δίπλα στον πολίτη”, οι δήμοι διεκδικούν να γίνει επιτέλους πράξη μια ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Κράτος και την Αυτοδιοίκηση, που θα στηρίζεται στην συνταγματική πρόβλεψη για Δήμους με διοικητική και οικονομική αυτοτέλεια, σε ένα νέο, αποκεντρωμένο μοντέλο κρατικής λειτουργίας .
Ένα νέο μοντέλο, που θα επιτρέπει στους δήμους να δίνουν άμεσες και πρακτικές λύσεις στα ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητα των πολιτών κι όχι ένα μοντέλο όπως το σημερινό, που περιορίζει την Αυτοδιοίκηση, σε ρόλο διαχειριστή μιας μίζερης πραγματικότητας.
--------------------------------------
Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
Το δημοτικό συμβούλιο Τρίπολης ομόφωνα έλαβε την υπ´αριθμ. 642/2025 απόφαση, σύμφωνα με την οποία αποφασίστηκε το κλείσιμο- αναστολή των υπηρεσιών του Δήμου Τρίπολης την 16η Δεκεμβρίου 2025 συμμετέχοντας στην Πανελλαδική Κινητοποίηση της ΚΕΔΕ. Το κλείσιμο του δήμου ισχύει για όλη την ημέρα.
Από την εν λόγω αναστολή λειτουργίας εξαιρούνται οι Βρεφονηπιακοί σταθμοί, οι Παιδικοί σταθμοί και το ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ Τρίπολης, τα οποία θα λειτουργήσουν κανονικά.
Tags:
Δήμος Τρίπολης,Σχετικά Άρθρα
- Μεγάλη προσφορά της DEMO | Τζιούμης: «Κάθε πρωτοβουλία στήριξης σε συμπολίτες μας με αυξημένες ανάγκες είναι ιδιαίτερα σημαντική»
- Η Τρίπολη, εορταστική, φωτεινή και όμορφη, είναι έτοιμη για τη μεγάλη γιορτή της Χριστιανοσύνης! (vd)
- Αρκαδία | Όλες οι επιλογές για το Σαββατοκύριακο! (13-14/12/2025)
- Τρίπολη | «Όταν η μπάλα του Βόλεϊ γίνεται πάσα Αγάπης και Αλληλεγγύης»
- Ο Αγώνας των Αγροτών στην Αρκαδία: Προβλήματα και Προτεραιότητες
2 σχόλια
-
Δηλαδή θέλετε να πείτε ότι όλοι όσοι είναι στα γραφεία θα παραβρεθούν στην ψήφιση ή θα παραβρεθούν στην Πετρινου. Ο μισθός όμως θα πέσει κανονικά και όλοι όσοι έχουν κλείσει ραντεβού θα ξανατρεχουν. Ελλαδαρα πέντε μέρες πριν αποφασίζουμε και διατάσσουμε
-
Όλο λεφτά ζητάνε για να κάνουν τα ρουσφετια τους δουλειά που στον ιδιωτικό τομέα την κάνει ένας στους δήμους την κάνουν δέκα






