Γιορτινό αντάμωμα στον Άγιο Κωνσταντίνο – Βασιλόπιτα & ζεστή κρεατόσουπα (04/01/2026)
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Κωνσταντίνου (Ματζαγρά) σας προσκαλεί σε μια ζεστή, παραδοσιακή γιορτή για να υποδεχτούμε όλοι μαζί τη νέα χρονιά.
Την Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2026, στις 11:30 π.μ., ο Σύλλογος κόβει τη βασιλόπιτα και υποδέχεται τη νέα χρονιά όπως της αξίζει: με χαμόγελα, κόσμο και ένα στρωμένο τραπέζι με ζεστή, χορταστική κρεατόσουπα.
Μια συνάντηση για μικρούς και μεγάλους, για τους κατοίκους του χωριού αλλά και για όσους θέλουν να νιώσουν τη χαρά της παρέας και τη δύναμη των εθίμων που μας ενώνουν. Γιατί οι παραδόσεις κρατιούνται ζωντανές όταν μοιράζονται.
Ελάτε για το φλουρί, μείνετε για τη σούπα και φύγετε γεμάτοι… σε όλους τους τομείς!
Η νέα χρονιά να είναι γεμάτη φως, ζεστασιά και ανθρώπινες στιγμές, σας περιμένουμε όλους!
Ο Σύλλογος θα χαρεί ιδιαίτερα να μοιραστεί αυτή τη γιορτή με όσους στηρίζουν και προβάλλουν τις τοπικές δράσεις και την πολιτιστική ζωή του τόπου.
Σχετικά Άρθρα
- Ο Κοσμάς θυμάται | Σε τρεις γλώσσες η νέα πινακίδα στην πλατεία για το μαρτυρικό χωριό
- Αύγουστος στο Ροεινό Αρκαδίας
- Μεγαλόπολη | Αφιέρωμα στον Στέλιο Καζαντζίδη
- Ικανοποίηση στον δήμο Νότιας Κυνουρίας για το έργο που θα γίνει στο δρόμο προς τη Σαμπατική
- Όταν ο Λάκης Χαλκιάς ήρθε στην Τρίπολη ... καλεσμένος του Δημήτρη Ταλαγάνη






