"Καλολόγος" 2026 | ένα έθιμο που συνεχίζεται στην Αγία Σοφία Κυνουρίας
Εξ αιτίας των ιδιαίτερων συνθηκών που επικρατούν και φέτος στο χωριό μας, η περίφημη φωτιά του “Καλολόγου” θα ανάψει κανονικά αλλά δεν θα γίνει γλέντι με μουσική και χορό.
Ο πολιτιστικός σύλλογος προσκαλεί τα μέλη του και τους φίλους του,να παρευρεθούν στο προαύλιο του παλιού δημοτικού σχολείου του χωριού μας την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου στις 7μμ, ώστε να απολαύσουν το μοναδικό θέαμα που προσφέρει η φωτιά από πουρνάρια, με τεράστιες φλόγες να υψώνονται και ακολουθούνται από το περίφημο τρίξιμο της καύσης των φύλλων τους! Θα υπάρχουν κεράσματα και επιτόπιο ψήσιμο σουβλακίων ενώ η οικονομική συμμετοχή θα είναι προαιρετική.
Σας περιμένουμε όλους,καλή σαρακοστή!
Tags:
Αγία Σοφία Κυνουρίας,Σχετικά Άρθρα
- Λεωνίδιο | Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στην εμποροπανήγυρη εορτασμού του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης
- Ανάσταση σε ένα από τα ομορφότερα μοναστήρια της Αρκαδίας...
- Το Megalopolis Theater Run 2026 έρχεται στις 10 Μαΐου
- Κοσμάς Αρκαδίας | Μοναδικές στιγμές από το παραδοσιακό κάψιμο του Ιούδα
- Θεία Αναστάσιμη Λειτουργία την Τετάρτη στο Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τζιβα Τεγέας






