Menu
RSS
Δευτέρα, 30/03/2026
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
kalimera728

Λεωνίδιο | «Πώς να στηρίξω το παιδί μου στις Πανελλήνιες Εξετάσεις»

Λεωνίδιο | «Πώς να στηρίξω το παιδί μου στις Πανελλήνιες Εξετάσεις»

Δελτίο Τύπου

Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Νότιας Κυνουρίας, σε συνεργασία με το Γενικό Λύκειο Λεωνιδίου, σας προσκαλεί στο εργαστήριο με θέμα «Πώς να στηρίξω το παιδί μου στις Πανελλήνιες Εξετάσεις», το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 1 Απριλίου 2026 και ώρα 12:00, στο Παλαιό Γυμνάσιο Λεωνιδίου (2ος όροφος – Αίθουσα Συνεδριάσεων).

Κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου θα παρουσιαστούν ζητήματα που αφορούν τη σημασία της ουσιαστικής επικοινωνίας μεταξύ γονέων και παιδιών, την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης κατά την απαιτητική περίοδο των εξετάσεων, καθώς και πρακτικές κατευθύνσεις για τη διαχείριση του άγχους στο οικογενειακό περιβάλλον.

Στόχος της δράσης είναι η ενημέρωση και η ενδυνάμωση των γονέων, ώστε να συμβάλλουν αποτελεσματικά στη στήριξη των παιδιών τους σε μια ιδιαίτερα σημαντική φάση της εκπαιδευτικής τους πορείας.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Ο χώρος είναι προσβάσιμος για άτομα με αναπηρία (ΑμεΑ).

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...