Σήμερα εγκαινιάζεται η έκθεση ζωγραφικής του Βασίλη Τάγκαλου στη Δημοτική Πινακοθήκη Τρίπολης
Ο Δήμος Τρίπολης και η Δημοτική Πινακοθήκη Τρίπολης «Φ. Τσιχριτζής» σας προσκαλούν στα εγκαίνια της ατομικής έκθεσης του Βασίλη Τάγκαλου «Αίσθηση Φωτός», την Παρασκευή 3 Απριλίου 2026, ώρα 19:00.
Η έκθεση παρουσιάζει 13 έργα ζωγραφικής, τοπία και νεκρές φύσεις, που μεταδίδουν την αίσθηση της φυσικότητας και της μεταφυσικής διάστασης, της οικειότητας και ταυτοχρόνως της ανάμνησης, του προσδόκιμου κι αναγνωρίσιμου στοιχείου της φύσης όσο και της ζωής.
Την έκθεση, η οποία συνοδεύεται από εικονογραφημένο κατάλογο, επιμελείται η κ. Αθηνά Σχινά, Ιστορικός Τέχνης & Θεωρίας του Πολιτισμού (ΕΚΠΑ).
Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Σχετικά Άρθρα
- Κοκκοράς Γορτυνίας | Θετικός απολογισμός για το διήμερο εκδηλώσεων της 18ης Γιορτής Ρίγανης και Έκθεση Αγροτικών Προϊόντων (vd)
- Προσλήψεις στον δήμο Μεγαλόπολης
- Δημοτικό Συμβούλιο Γορτυνίας | Επανεκλογή Μπαρούτσα στην Προεδρία, νέος Αντιπρόεδρος ο Τσιόγκας, παραμένει Γραμματέας ο Δημάκος
- Χρυσό βραβείο για το 9ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης στα Education Leaders Awards 2026! (εικόνες)
- Ανασχηματισμός στην Περιφέρεια | Καμία αλλαγή για την Αρκαδία - Αναπληρωτής Περιφερειάρχης ο Λαμπρόπουλος, Αντιπειφερειάρχης ο Μανδρώνης






