Το 51ο Κοντσέρτο της Χορωδίας Τρίπολης!
Η ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ συνεχίζει τον σημαντικό θεσμό των Κοντσέρτων της και προσκαλεί το φιλόμουσο κοινό της πόλης σε μια ξεχωριστή μουσική βραδιά, την Κυριακή 31 Μαΐου 2026 και ώρα 8 μ.μ., στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο Τρίπολης.
Το 51ο Κοντσέρτο της Χορωδίας Τρίπολης θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή των “NICHOLLS STATE UNIVERSITY CONCERT & CHAMBER CHOIRS” από τη Λουιζιάνα των Ηνωμένων Πολιτειών, υπό τη διεύθυνση του Μαέστρου JOHN ST. MARIE σε μια υψηλού επιπέδου κοινή εμφάνιση!
Στην ίδια μουσική βραδιά συμμετέχει και καλωσορίζει τις Αμερικανικές χορωδίες η καθηγήτρια πιάνου, Ανώτερων Θεωρητικών και σύγχρονου τραγουδιού και Μαέστρος Ελένη Αλεξοπούλου με το βραβευμένο γυναικείο τμήμα της “LA VITA” της ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, το οποίο έχει διακριθεί σε Πανελλήνιους απαιτητικούς διαγωνισμούς!
Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει ένα πλούσιο χορωδιακό πρόγραμμα, μέσα από τη συνάντηση ελληνικών και αμερικανικών μουσικών φωνών, σε μια συναυλία που αναμένεται να αποτελέσει μία ακόμη σημαντική πολιτιστική στιγμή για την πόλη της Τρίπολης.
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.
Από το ΔΣ
της ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
Tags:
Χορωδία Τρίπολης,





