Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Απογοητευμένη η Κάρμεν Ρουγγέρη στην Τρίπολη: "Δεν ενδιαφέρθηκε ο δήμος να διαφημίσει την παράσταση. Δεν πρόκειται να έρθουμε ξανά" (vd)

Απογοητευμένη η Κάρμεν Ρουγγέρη στην Τρίπολη: "Δεν ενδιαφέρθηκε ο δήμος να διαφημίσει την παράσταση. Δεν πρόκειται να έρθουμε ξανά" (vd)

Την επισήμανση ότι η παράσταση δεν είχε διαφημιστεί καθόλου και ότι δεν έχει κυκλοφορήσει το βιβλιαράκι του Δήμου Τρίπολης έκανε η Κάρμεν Ρουγγέρη, εμφανώς απογοητευμένη από τον ελάχιστο κόσμο που πήγε για να παρακολουθήσει την θεατρική παράσταση για παιδιά με τίτλο “Το βάλς των παραμυθιών” στο Άλσος Αγίου Γεωργίου, το βράδυ της Τετάρτης 10 Ιουλίου. 

Λίγο πριν ξεκινήσει την παράσταση είπε ότι "ο δήμος δεν ενδιαφέρθηκε καθόλου, δεν μας επετράπη να βάλουμε αφίσες, δεν πρόκειται να ξαναέρθουμε μετά από αυτό" και ευχαρίστησε τους λιγοστούς που πήγαν να δουν την παράσταση.

Δείτε το βίντεο της δημοτικής ραδιοφωνίας. 

3 σχόλια

  • anonymous
    anonymous Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2019 00:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Λες και είχε ασχοληθεί ο Δήμος με τα πολιτιστικά τόσα χρόνια, πλάκα μας κάνετε; Η αφισοκόλληση γίνεται στα μαγαζιά, μπαίνει, σου ζητάει να βάλει την αφισούλα, σε ενημερώνει και φεύγει. Σίγουρα η κ. Ρουγγέρη δεν εννοούσε να κρεμάσει αφίσες στις κολώνες της ΔΕΗ. Είναι υποχρέωση του Δήμου να έρθει σε επαφή με παραγωγούς που θα βγουν περιοδεία και να τους προσκαλέσει να έρθουν στην πόλη. Μετά πρέπει να το διαφημίσει σε όλα τα ΜΜΕ και με όλους τους δυνατούς τρόπους. Αλλά για ποιους μιλάμε; Για τους "δεν έκανα τίποτα απολύτως τόσα χρόνια και θέλω να βγω κι από πάνω". Δεν είναι ο μόνος θίασος με παράπονα. Να σας θυμίσω ότι και στην εποχή του φεστιβάλ, όπου υπήρχε και οικονομική συμμετοχή του Δήμου, οι θίασοι ή οι τραγουδιστές είχαν μείνει απλήρωτοι και αναγκάστηκαν να κινηθούν δικαστικά. Ας ελπίσουμε ότι ο νέος δήμαρχος θα φανεί καλύτερος.

  • Παρασκευάς απτα Μέθανα
    Παρασκευάς απτα Μέθανα Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2019 23:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Όχι ρε Κάρμεν, μην μας το κάνεις αυτό..

  • Μπάμπης
    Μπάμπης Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2019 20:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Έχει απόλυτο δίκιο. Απ' όταν έχασε ο Παυλής και η δημοτική του αρχή τις εκλογές, τα έχουν γράψει όλα κανονικά. Δεν ασχολούνται με τίποτα, δεν εμφανίζονται πουθενά. Λες και του είχε υπογράψει κάποιος συμβόλαιο ότι θα είναι ες αεί δήμαρχος και κρατάει μούτρα στους δημότες σαν τα 5χρονα. Σοβαρότης καμία απολύτως. Έτσι και με τη συγκεκριμένη παράσταση, δεν την ήξερε ο κόσμος γι' αυτό και δεν πήγε, τη στιγμή που όπου αλλού έχει παρουσιαστεί, είναι sold-out γιατί διαφημίζεται και προωθείται όπως πρέπει. Το πόσο ελάχιστα έως καθόλου είχε διαφημιστεί στην Τρίπολη φαίνεται κι από το γεγονός ότι την ώρα της παράστασης, το στάδιο ήταν γεμάτο παιδιά. Τα μισά απ' αυτά με τους γονείς τους αν ήταν στο θεατράκι, θα είχε γεμίσει..

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...