Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Εξαιρετικές κριτικές για τη "La Vita" στην Κεφαλλονιά!

Εξαιρετικές κριτικές για τη "La Vita" στην Κεφαλλονιά!

Έκλεισε η αυλαία της φετινής Χορωδιακής χρονιάς 2018-2019 για τη ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, με τη συμμετοχή του Γυναικείου-Νεανικού τμήματός της- LA VITA- στην Κεφαλλονιά, ύστερα από τιμητική πρόσκληση της Χορωδίας και Μαντολινάτας Αργοστολίου. Επρόκειτο για εκδήλωση, στα πλαίσια της ετήσιας καλοκαιρινής χορωδιακής συνάντησης 2019, που διοργάνωσε η Χορωδία και Μαντολινάτα Αργοστολίου και έλαβε χώρα στις 13 Ιουλίου στον αύλειο χώρο του “Ξενία” στο Αργοστόλι.

Το Γυναικείο-Νεανικό τμήμα LA VITA της ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, απέσπασε πολύ καλές κριτικές για την εμφάνιση που πραγματοποίησε, το βράδυ της 13ης Ιουλίου, ενώπιον πολυπληθούς κοινού· ενός κοινού, απόλυτα, σχετικού με το πολυφωνικό τραγούδι!

Όμως, “το τερπνόν μετά του ωφελίμου”, αφού το Τριπολίτικο 40μελές συγκρότημα παρέμεινε στο νησί τρεις μέρες, όπου έτυχε εξαιρετικής φιλοξενίας από τη φίλη χορωδία· φίλη, εδώ, και δεκαετίες! Ήταν ένα 3ήμερο “μίνι” διακοπών, που, εκτός από θαλάσσια μπάνια διανθίστηκε με ξεναγήσεις σε αξιοσημείωτες περιοχές και μουσεία αλλά και γεύσεις από τοπικά εδέσματα και γλυκά...!

Η LA VITA της X.Τ., που, έχει μονταριστεί τα τελευταία χρόνια, αποτελεί ένα ξεχωριστό νεανικό σύνολο από τα λίγα, ποιοτικά, στον ελληνικό χορωδιακό χώρο! Η Μαέστρος-Καθηγ. Πιάνου, Ελένη Αλεξοπούλου, η οποία, σημειωτέον, προσφέρει τις υπηρεσίες της αφιλοκερδώς, κάνει σοβαρή δουλειά, αφού, παράλληλα, παρακολουθεί, επισταμένα, τα χορωδιακά δρώμενα της χώρας μας αλλά και του εξωτερικού, τα σεμινάρια, που, λαβαίνουν χώρα, ενώ αρθρογραφεί και παρουσιάζει κλασικά μουσικά κείμανα....

Την έξοδο της LA VITA στην Κεφαλλονιά συνόδευσε η Αντ/δρος της Χ.Τ. , Ανεζίνη Λυμπέρη-Λουκά και τα Μέλη του Δ.Σ., Δημ. Κακλαμάνος και Χρ. Μπίτας.

                            Από το Δ.Σ. της

                       ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...