Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Εικόνες φρίκης | Σε τραγική κατάσταση εντοπίστηκε αδέσποτο στην Τεγέα

Εικόνες φρίκης | Σε τραγική κατάσταση εντοπίστηκε αδέσποτο στην Τεγέα

Ανατριχιαστικές και παράλληλα ντροπιαστικές είναι εικόνες από αδέσποτο που εντοπίστηκε σε κακά χάλια, με πολλές πληγές και τραύματα στο σώμα του, στην περιοχή της Τεγέας. Το θέμα ανέδειξε ο Φιλοζωικός Σύλλογος Τρίπολης που αναφέρει...

"Εικόνες φρίκης που κάποιοι μας επιβάλλουν να βλέπουμε όταν υπάρχει η αδιαφορία για την αδέσποτη ζωή. Δεν ξέρουμε αν κάποιοι χαίρονται κιόλας για την κατάσταση αυτή. Γιατί πρέπει να δεχόμαστε αυτες τις ντροπιαστικες και ανατριχιαστικές εικονες εμεις και τα παιδία μας; Που ειναι η προστασία απ τις αρχες; Καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες τέτοιων εικόνων. Γιατί πρέπει με ιδιωτική πρωτοβουλία να περιθαλπτονται ενώ υπάρχουν υπεύθυνοι; Αφαντοι! μέριμνα καμμία. Γιατι πρεπει να πεθαίνουν τα αδέσποτα στους δρόμους με τετοιο βάναυσο τρόπο; Το συγκεκριμένο σκυλάκι διασώθηκε χθες όταν είχε τρυπώσει από μόνο του σε αποθήκη στο χωριό Ρίζες περιμένοντας το τέλος του. Είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση μια κατάσταση που έχει περιέλθει από καιρό καθώς έχει υποστεί στο σώμα του τεράστια ταλαιπωρία με πληγές και είναι τρομερά αδύνατο, κάτι που φαίνεται με την πρώτη ματιά. Είναι μικρό σε ηλικία αδεσποτακι και πολύ άτυχο. Σήμερα ο γιατρός θα μας ενημερωσει για την υγεία του και ευχόμαστε να είναι αναστρέψιμος όλος αυτός ο πόνος που περνά."

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 23 Ιουλίου 2019 21:49 Σύνδεσμος σχολίου

    ο πολιτισμός και η ανθρωπιά φαίνονται απο τη συμπεριφορά μας απέναντι σε αυτούς που βρίσκονται στο έλεός μας ,με λίγα λόγια είμαστε απολίτιστοι και απάνθρωποι.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...