Menu
RSS
Κυριακή, 12/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οι λεπτομέρειες για τη νέα δωρεά Μαρτίνου | Παιδιά από δημοτικούς παιδικούς σταθμούς θα μεταφέρονται με λεωφορείο στην Τρίπολη!

Οι λεπτομέρειες για τη νέα δωρεά Μαρτίνου | Παιδιά από δημοτικούς παιδικούς σταθμούς θα μεταφέρονται με λεωφορείο στην Τρίπολη!

Μία ακόμα δωρεά έκανε ο συμπατριώτης μας εφοπλιστής, Αθανάσιος Μαρτίνος, ο οποίος σε κάθε ευκαιρία στηρίζει ανάγκες που υπάρχουν στην Αρκαδία.

Η οικονομική επιτροπή του Δήμου Τρίπολης αποδέχτηκε ομόφωνα την δωρεά ενός μικρού λεωφορείου νια την μεταφορά μαθητών στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς του Δήμου Τρίπολης, μάρκας Mercedes — Benz New Sprίnter 311 CDI, με πιστοποιημένα καθίσματα για την μεταφορά νηπίων 20+2 Θέσεων από την εταιρεία: «ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ — ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΡΓΟΥ». Επίσης, εξέφρασε θερμές ευχαριστίες, για την προαναφερόμενη δωρεά και εξουσιοδότησε τον κ. Δήμαρχο για τις περαιτέρω ενέργειες

Η ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής κ. Τσαγκαρέλης Αντώνιος, Αντιδήμαρχος Οικονομικών Δήμου Τρίπολης, εισηγούμενος το 1° εκτός ημερήσιας διατάξεως Θέμα, έθεσε υπόψη των μελών αυτής:
Α)Την με αριθμ. πρωτ. 29-12020 εισήγηση της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Τρίπολης, η οποία έχει ως εξής:
ΘΕΜΑ: ΑΠΟΔΟΧΗ ΔΩΡΕΑΣ.
'Εχοντας υπόψη:

1. την περ. κα', παρ.1 του άρθρου 72 του Ν. 3852/2010,

2. το από 21-01-2020 έγγραφο της εταιρείας: «ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ — ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΡΓΟΥ», με το οποίο μας γνωρίζει ότι πρόκειται να γίνει δωρεά, εκ μέρους τους, ενός μικρού λεωφορείου για την μεταφορά μαθητών στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς του Δήμου μας.

Το όχημα θα είναι μάρκας Mercedes — Benz Νε Sprinter 311 CDI, με πιστοποιημένα καθίσματα για την μεταφορά νηπίων 20+2 Θέσεων.

Λαμβάνοντας ο λόγο το μέλος κ. Σταμάτης Χαράλαμπος επισημαίνει ότι φυσικά γίνεται αποδεκτή η δωρεά και ευχαριστούμε πολύ.

Αφού ζήτησε και έλαβε το λόγο το μέλος κ. Καραλής Θεόδωρος ρώτησε πόσες Θέσεις είναι το συγκεκριμένο λεωφορείο, (με τον κ. Πρόεδρο να απαντά πως πρόκειται για 20 συν 2 Θέσεις), αναφέροντας ότι το αίτημα έχει ξεκινήσει από τον (διο, κάτι που γνωρίζει ο κ. Κούρος, πριν αρκετούς μήνες που το είχε στείλει στον κ. Μαρτίνο και του είχαν πει πως λόγω εκλογών δεν μπορούν να κάνουν τίποτα αλλά Θα το προχωρήσουν. Ακόμα αναφέρθηκε και σε μετέπειτα ενημέρωση που είχε πως το αίτημα προχωράει κάτι που γνωρίζει ο κ. Κούρος και ο κ. Δήμαρχος, αλλό έκτοτε δεν έχει πάλι ενημερωθεί.
Ακολούθως το μέλος κ. Κούρος Ηλίας είπε πως ο κ. Δήμαρχος έχει κάνει όλες τις συνεννοήσεις, αυτός δεν έχει κάνει καμία, επισημαίνοντας πως όταν αυτοί ανέλαβαν είδαν τα προβλήματα που υπήρχαν, ότι δεν ερχόταν κόσμος στους παιδικούς σταθμούς και με γνώμονα αυτόν συνεννοήθηκε ο κ. Δήμαρχος, βρήκανε αυτά τα προηγούμενα και είναι οριστικό πλέον (διεκόπη). 

Στη συνέχεια ο κ. Πρόεδρος είπε πως Θα το πάρει ο Δήμος και μετά θα ακολουθήσουν οι απαιτούμενες διαδικασίες για ενδεχόμενη μεταφορά του στο Νομικό.
Το μέλος κ. Καραλής Θεόδωρος ρώτησε επίσης για τον οδηγό και αν το συγκεκριμένο λεωφορείο έχει μέσα καθίσματα για τα παιδάκια αναφέροντας πώς αυτό ήταν και τότε το θέμα που συζητούσαν με τον κ. Πρόεδρο να απαντά πως Θα λυθεί το θέμα του οδηγού και πως από ότι βλέπει και από την δωρεά το συγκεκριμένο λεωφορείο είναι για μεταφορά νηπίων.


2 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου 2020 22:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Κάτι ρε παιδιά που να έχει κάνει ο Τζιουμης;;; Τίποτα;;; Πουθεναδες και αχρηστοι!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου 2020 17:52 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΧΕ ΖΗΤΗΣΕΙ Ο ΠΑΥΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ κ. ΜΑΡΤΙΝΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΙΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...