Menu
RSS
Πέμπτη, 18/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ενός λεπτού σιγή για τον Δημήτρη Παυλή στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης

Ενός λεπτού σιγή για τον Δημήτρη Παυλή στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης

Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Δημήτρη Παυλή τηρήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης.

Στην αρχή της συνεδρίασης η Προέδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γεωργία Παναγοπούλου καλωσόρισε τον νέο δημοτικό σύμβουλο κ. Καμπυλαυκά ο οποίος πήρε τη θέση του αειμνήστου Δημήτρη Παυλή και ακολούθως πήραν το λόγο οι επικεφαλής και μίλησαν για τον Δημήτρη Παυλή.

Ο Γιάννης Σμυρνιώτης εξέφρασε τα συλλυπητήρια του, τονίζοντας ότι «ο Δημήτρης Παυλής ήταν σε ηλικία που είχε πολύ να δώσει» και εξέφρασε την ελπίδα «τα οράματά του να μπορέσουμε να τα υλοποιήσουμε».

Ο Νίκος Τσιαμούλος τόνισε ότι ο Δήμος Τρίπολης έχει συνέχεια και τόνισε ότι «διένυσα τα πρώτα αυτοδιοικητικά βήματα διπλά του, μαθαίνοντας πολλά». Υπογράμμισε ότι «έφυγε πρόωρα και θα μπορούσε να προσφέρει πολλά περισσότερα και αυτό προκαλεί θλίψη». Ευχήθηκε κουράγιο στην οικογένειά του και τόνισε ότι «έβαλε κάποιες βάσεις που θα πρέπει να συνεχίσουμε το δικό του όραμα όπως το έχει χαράξει».

Ο δημοτικός σύμβουλος Σωτήρης Παπαδημητρίου εξέφρασε την οδύνη του για την μεγάλη απώλεια και το μεγάλο κενό που αφήνει ο θάνατος του Δημήτρη Παυλή, «του ανθρώπου που δημιούργησε μια παράταξη για να υπηρετήσει ένα όραμα. Είμαστε ευγνώμονες που σταθήκαμε πλάι του από διάφορα πόστα. Να έχει καλό παράδεισο και η οικογένειά του να έχει κουράγιο και δύναμη. Εμείς ως παράταξη να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να υπηρετήσουμε το όραμά του».

Ο νέος δημοτικός σύμβουλος Πάνος Καμπυλαυκάς εξέφρασε τα συλλυπητήρια του για την απώλεια του Δημήτρη Παυλή. «Ειλικρινά τα συναισθήματα είναι ανάμικτα για μένα, είμαι φορτισμένος, βρίσκομαι στη θέση του, ως δημοτικός σύμβουλος. Θέλω να ανταπεξέλθω στις όποιες προσδοκίες είχε στο πρόσωπο μου και ευελπιστώ σε έναν ποιοτικό διάλογο με επ0ίεκντρο τον πολίτη και τον Δήμο μας».

Ο Κώστας Κατσαφάνας εξέφρασε την λύπη του και τον ευχαρίστησε για όσα έδωσε στην τοπική αυτοδιοίκηση και στην κοινωνική ζωή της περιοχής μας. «Δυστυχώς έφυγε νωρίς και θα μπορούσε να δώσει κι άλλα πράματα, με την οξυδέρκεια και την ευφυία του».

Ο Δημήτρης Βόσνος είπε ότι «υπήρχε μια κοινή πορεία με τον Δημήτρη Παυλή και πριν την Τοπική Αυτοδιοίκηση», ενώ εξέφρασε τη μεγάλη του θλίψη για την απώλεια του.

Ο Βαγγέλης Γούργαρης εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους δικούς του ανθρώπους. «Ήταν ένας άνθρωπος με πολύχρονη και πολύπλευρή παρουσία στα δημόσια πράγματα του τόπου και άφησε πολύ έντονα το πολιτικό του αποτύπωμα. Ανεξάρτητα αν διαφωνούσαμε, ήταν ένας άνθρωπος ικανός για να υπηρετήσει αυτά που πίστευε.»

Ο Δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης είπε ότι «είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή να είσαι ο άνθρωπος που αντικατέστησε τον Δημήτρη Παυλή και τόσο σύντομα να μιλάς για τη μνήμη του. Ήταν ένας σημαντικός άνθρωπος, άλλες φορές είχαμε συμφωνήσει και άλλες είχαμε διαφωνήσει. Το αποτύπωμά του στον Δήμο Τρίπολης είναι ξεκάθαρο. Εγώ δεσμεύομαι πως ότι καλό έχει γίνει στο δήμο και ότι είχε προετοιμαστεί από την προηγούμενη δημοτική αρχή, θα συνεχιστεί. Ήδη, στους λίγους αυτούς μήνες, σχεδόν όλα όσα είχε ετοιμάσει έχουν προχωρήσει.»

Η Γεωργία Παναγοπούλου τόνισε ότι ο Δημήτρης Παυλής θα λείψει από την οικογένειά του, την πόλη και τον Δήμο Τρίπολης.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...