Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δήμος Τρίπολης και ΤΑΠΤοΚ «τρέχουν» σημαντικά έργα για την περιοχή μας!

Δήμος Τρίπολης και ΤΑΠΤοΚ «τρέχουν» σημαντικά έργα για την περιοχή μας!

Μία σειρά από σημαντικά έργα έχουν σχεδιαστεί και ήδη κάποια ξεκίνησαν να υλοποιούνται, μέσα από τη συνεργασία του Δήμου Τρίπολης και της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας ΤΑΠΤοΚ (Αρκαδία 2020).
Ο Δήμος Τρίπολης είναι ο μοναδικός Δήμος, μέχρι στιγμής, που έχει φτάσει στη συμβασιοποίηση έργων, ενώ παράλληλα το επόμενο διάστημα θα προχωρήσουν επιπλέον έργα στην περιοχή.
Η συνεργασία ανάμεσα στους δύο φορείς είναι εξαιρετική, κάτι που αποδεικνύεται και από την εξέλιξη των σχεδιαζόμενων έργων.
Αυτό πιστώνεται τόσο στον Δήμαρχο Τρίπολης κ. Κώστα Τζιούμη, όσο και στον Πρόεδρο της ΤΑΠΤοΚ κ. Μανώλη Σκαντζό, καθώς και στους συνεργάτες τους.

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΤΕΓΕΑΣ ΚΑΙ ΛΕΒΙΔΙΟΥ

Στην υπογραφή συμφωνητικών για την εκτέλεση των έργων ενεργειακής αναβάθμισης στα Γυμνάσια Τεγέας και Λεβιδίου προχώρησε την Δευτέρα ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης με τους αναδόχους. Πρόκειται για δύο έργα που γίνονται σε συνεργασία με την ΤΑΠΤοΚ και στόχος είναι να επιτευχθεί μείωση της ετήσιας κατανάλωσης πρωτογενούς ενέργειας, αλλά και μείωση εκπομπών των αερίων θερμοκηπίου.

ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΡΓΑ ΣΕ ΑΛΕΑ, ΚΑΝΔΉΛΑ ΚΑΙ ΒΛΑΧΕΡΝΑ

Επιπλέον, Δήμος Τρίπολης και ΤΑΠΤοΚ προχωρούν τα εξής έργα…

  • Βελτίωση της λειτουργικότητας και ανάδειξη του ευρύτερου χώρου, που περιβάλλει τον Αρχαιολογικό Χώρο Αλέας Αθηνάς και το Μουσείο, με τη δημιουργία Αρχαιολογικού Περιπάτου. Για το έργο αυτό υπάρχει ήδη ανάδοχος. Η πράξη περιλαμβάνει την ανάπλαση των κοινοχρήστων χώρων πλατειών και δρόμων στην T.Κ. Αλέας του Δήμου Τρίπολης και, ειδικότερα του ανατολικού άξονα, που συνδέει το Μουσείο με τον Αρχαιολογικό χώρο του Ιερού της Αλέας Αθηνάς και τμήμα του Δυτικού άξονα, από το Μουσείο έως την πλατεία πίσω από το Μουσείο, συνολικού εμβαδού 5.670,00 τ.μ. Ο προϋπολογισμός του έργου είναι πάνω από 1.300.000 ευρώ.
  • Εσωτερικό δίκτυο ύδρευσης Βλαχέρνας. Το έργο αυτό έχει φορέα υλοποίησης την ΔΕΥΑΤ και ήδη υπάρχει ανάδοχος. Ο προϋπολογισμός είναι 627.000 ευρώ.
  • «Ανάπλαση περιοχής Κανδήλας» με προϋπολογισμό 50.000 ευρώ. Το έργο προβλέπει την αναβαθμισμένη είσοδο της Τοπικής Κοινότητας Κανδήλας με την κατασκευή πεζοδρομίου και επέκταση φωτισμού στην είσοδο του οικισμού.

Έργα σχεδιάζονται επίσης σε Κάψια και Ρίζες.

Κείμενο | www.kalimera-arkadia.gr

6 σχόλια

  • καυτερή πιπεριά
    καυτερή πιπεριά Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2020 11:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλά ρε παιδιά το ΤΑΠΤΟΚ δεν είναι αμαρτωλό τώρα??δεν είναι σκάνδαλο?? ζητήστε τουλάχιστον ένα συγγνώμη !

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2020 11:32 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΧΑΤΕ ΤΑ 20.000.000 ΤΟΥ ΤΑΠΤΟΚ ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΕ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΟΥΣ . ΔΕΝ ΣΟΥ ΤΑ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΣΠΑ . ΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙΣ , ΕΑΝ ΕΓΚΡΙΘΕΙ Η ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΟΡΙΖΕΙΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ . ΝΑΙ . ΤΑ ΕΡΓΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΤΗΤΑ . ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΡΕΙΑΚΩΝ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ .

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2020 17:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Τα έργα είναι έργα για το καλό όλων. Μπράβο στο δήμο και μπράβο στο ταπτοκ. Αυτοι που ψάχνουν την για πατρότητα των έργων βρίσκονται εκεί που βρίσκονται. Στο σπίτι τους.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2020 15:24 Σύνδεσμος σχολίου

    ΤΑ ΕΡΓΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΑΥΤΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ! ΜΟΝΟΝ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΕΝΔΕΙΑΦΕΡΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ. ΑΥΤΟ ΠΡΟΣ ΠΑΣΑΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ !!!!!!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2020 14:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Κάνουν μνημόσυνο με ξένα κόλλυβα. Το συνηθίζουν.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2020 13:30 Σύνδεσμος σχολίου

    ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΤΑΠΤΟΚ . Ο ΣΚΑΝΤΖΟΣ ΟΥΤΕ ΤΑ 20.000.000 ΕΥΡΩ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ,ΟΥΤΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΥΛΗ . ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΙΣΧΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΟΝΤΑΙ ΤΖΙΟΥΜΗΣ ΚΑΙ ΣΚΑΝΤΖΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΤΑΤΟΥΛΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ .

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...