Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Χάος με τον Χαρδαλιά | Μέσα στη νύχτα δημιούργησε σύγχυση με τα σχολεία στην Αρκαδία - Δεν αλλάζουν οι αποφάσεις των Δημάρχων - Τα σχολεία θα παραμείνουν ΚΛΕΙΣΤΑ!

Χάος με τον Χαρδαλιά | Μέσα στη νύχτα δημιούργησε σύγχυση με τα σχολεία στην Αρκαδία - Δεν αλλάζουν οι αποφάσεις των Δημάρχων - Τα σχολεία θα παραμείνουν ΚΛΕΙΣΤΑ!

Χωρίς καμία λογική, ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, από τη μία κηρύσσει σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης την Αρκαδία, επειδή κινδυνεύει από τον κυκλώνα "ΙΑΝΟ" και από την άλλη λέει ότι τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά την Παρασκευή στην Αρκαδία, επειδή η περιοχή μας "δεν θα επηρεαστεί από τα φαινόμενα"!

Αφού λοιπόν δεν θα επηρεαστεί, γιατί κηρύχθηκε σε έκτακτη ανάγκη;

Η δήλωση Χαρδαλιά δημιουργεί απόλυτη σύγχυση μέσα στη νύχτα σε γονείς, μαθητές, εκπαιδευτικούς, χωρίς λόγο.

"Τα σχολεία αύριο θα παραμείνουν κλειστά στις περιοχές που έχουν κηρυχθεί σε έκτακτη ανάγκη, πλην της Αρκαδίας, η οποία ναι μεν είναι σε έκτακτη ανάγκη για να προετοιμαστεί για τη δεύτερη φάση, αλλά δε φαίνεται να επηρεάζεται από τα καιρικά φαινόμενα αύριο το πρωί, οπότε τα παιδιά μπορούν να πάνε κανονικά στα σχολεία. Θα μου επιτρέψετε να πω ότι θεωρώ υπερβολικές τις αποφάσεις αγαπητών και εξαιρετικών κατά τα άλλα αυτοδιοικητικών να κλείνουν τα σχολεία, χωρίς προηγούμενη συνεννόηση μαζί μας για τα πραγματικά καιρικά φαινόμενα. Δυστυχώς, υπάρχουν αποφάσεις αγαπημένων κατά τα άλλα Δημάρχων, οι οποίοι κλείνουν τις περιοχές τους χωρίς να υπάρχει κανένα πρόβλημα κακοκαιρίας αύριο."

Αυτή ήταν η δήλωση Χαρδαλιά, όμως η πραγματικότητα είναι ότι οι Δήμαρχοι στην Αρκαδία, πήραν αυτές τις αποφάσεις, επειδή ακριβώς νωρίτερα η Πολιτική Προστασία είχε κηρύξει σε έκτακτη ανάγκη την Αρκαδία και υπήρχε φόβος για ακραία καιρικά φαινόμενα. 

Σε κάθε περίπτωση πάντως οι αποφάσεις των Δημάρχων για κλειστά σχολεία εξακολουθούν να ισχύουν και δεν αλλάζουν.

Κείμενο | www.kalimera-arkadia.gr 

4 σχόλια

  • Κατερινα
    Κατερινα Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2020 15:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτά τα περί πρώτης και δεύτερης φάσης είναι εκ των υστέρων. Ο νομός κηρύχθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και ο δήμαρχος σωστά κοίταξε να προστατεύσει τα παιδιά. Αν είχε κινηθεί ταχύτερα ο Ιανός και χτυπούσε την Αρκαδία με ανοιχτά σχολεία και ενδεχόμενα ατυχήματα, ποιος θα είχε την ευθύνη?

  • Κίτσος
    Κίτσος Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2020 09:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Τι δεν καταλαβαίνεις από τη φράση του Χαρδαλιά "η Αρκαδία θα επηρεαστεί σε δεύτερη φάση και όχι την Παρασκευή το πρωί, γι΄αυτό κυρήχθηκε σε έκτακτη ανάγκη, για να προετοιμαστεί";
    Ασφαλώς ήταν υπερβολικό το κλείσιμο

  • Ανώνυμος
    Ανώνυμος Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2020 08:52 Σύνδεσμος σχολίου

    μπάχαλο Κράτος, μία Κυβέρνηση που φοβάται και τον ίσκιο της και τρομοκρατεί τον κόσμο.. αυτό δεν λέγεται αντιμετώπιση κακοκαιρίας, λέγεται αποποιούμαι των ευθυνών μου και των υποχρεώσεών μου και τα ρίχνω όλα στους πολίτες. κλειστείτε μέσα, προστατευτείτε μόνοι σας και εγώ έχω εξουσία μόνο για να σας φοβίζω. Πού είναι το Κράτος, που είναι οι υποδομές του, που είναι τα μέτρα πρόληψης... που είναι η εκπαίδευση των πολιτών, τίποτα από όλα αυτά. Δηλαδή στις χώρες που έχουν συχνά τέτοια φαινόμενα τι γίνεται , δεν λειτουργεί τίποτα, ποτέ;

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2020 07:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Ουστ λεχρίτη. Σας έκανε ο Κούλης ο ά(χ)ριστος νοματαίους όλους εσάς που μέχρι χτες δεν σας ήξερε η μάνα σας

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...