Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Με "click in shop" ανοίγουν τα εμπορικά καταστήματα (και) στην Αρκαδία - Ανοιχτά και τα κομμωτήρια!

Με "click in shop" ανοίγουν τα εμπορικά καταστήματα (και) στην Αρκαδία - Ανοιχτά και τα κομμωτήρια!

Παρουσία του υπουργού Ανάπτυξης, Αδωνι Γεωργιάδη παραγματοποιήθηκε η σύσκεψη των λοιμωξιολόγων, με τον υπουργό να παρουσιάζει το πλάνο της κυβέρνησης για το άνοιγμα των καταστημάτων του λιανεμπορίου από τη Δευτέρα. Αυτό θα ισχύσει και για την περιοχή μας, την Αρκαδία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι επιστήμονες δίνουν μεν το «πράσινο φως» για το άνοιγμα του λιανεμπορίου τη Δευτέρα, ώστόσο, οι αγορές θα γίνονται σε όλη τη χώρα με πολύ αυστηρούς περιορισμούς. Παράλληλα, δίνεται η έγκριση για το άνοιγμα των κομμωτηρίων και των κέντρων αισθητικής.

Οι πολίτες θα μπορούν να μπαίνουν στα καταστήματα και να ψωνίζουν μέσω της διαδικασίας click in shop, ωστόσο θα υπάρχουν όρια στον αριθμό των ατόμων και χρονικός περιορισμός δύο ωρών, ο οποίος θα προκύπτει από την ώρα αποστολή του SMS στο 13033.

Οι επίσημες ανακοινώσεις για την επανεκκίνηση της αγοράς θα πραγματοποιηθούν στις 18:00 το απόγευμα από το Νίκο Χαρδαλιά, παρουσία του Γενικού Γραμματέα Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, κ. Παναγιώτη Σταμπουλίδη.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...