Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στις λαϊκές αγορές της Τρίπολης

Το Σάββατο 10-04-2021, κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Αρκαδίας αποτελούμενο από τους Συντονιστές Γ. Φαράντο και Ρ. Σκούρτη και το Γραμματέα ΝΕ Χ. Στάικο, επισκεφτήκαμε τις Λαϊκές Αγορές του Δήμου Τρίπολης.
Η επίκεψη πραγματοποιήθηκε λόγω της συζήτησης σχετικού Νομοσχεδίου και προκειμένου να αποφευχθεί η εξυπηρέτηση συγκεκριμένων οικονομικών συμφερόντων, η δημιουργία περιορισμένων ολιγοπωλίων που έχουν στόχο να εκμεταλλευτούν τους δραστηριοποιούμενους στις λαϊκές αγορές και το μόχθο της αγροτικής παραγωγής και εν τέλει η εκδίωξη των αγροτών από τους χωρους εργασίας.
Ακούσαμε τις αποψεις των παραγωγών, οι οποίοι σε μια δύσκολη χρονιά παρίστανται στις Λαϊκές, τηρούν τα μέτρα, κρατούν το κοινωνικό πρόσωπο της λαϊκής και με δυσκολία οικονομικής επιβίωσης.
Σχετικά Άρθρα
- Ποιοι εκλέχτηκαν στην Αρκαδία για το 5ο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ - Όλα τα ονόματα!
- Λαϊκή αγορά πλατείας Μαντινείας | Αλλάζει εκτάκτως μέρα λειτουργίας
- Λαϊκές αγορές στην Τρίπολη | Αλλάζουν μέρα λειτουργίας για τη Μεγάλη Εβδομάδα
- Τα χαμηλά αποθέματα νερού στη συνάντηση Τζιούμη με ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας
- Χορήγηση είκοσι δυο (22) θέσεων δραστηριοποίησης σε Λαϊκές Αγορές των Δήμων Τρίπολης, Βόρειας Κυνουρίας και Νότιας Κυνουρίας
1 σχόλιο
-
Μόνο για γέλια...