Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Pro Clean – Η καθαριότητα είναι ζωτικής σημασίας για την υγεία και την ευεξία μας!

Pro Clean – Η καθαριότητα είναι ζωτικής σημασίας για την υγεία και την ευεξία μας!

Για εμάς η καθαριότητα είναι η αγάπη μας που για εσάς γίνεται η απόλαυσή σας!

Ποια είναι η εταιρεία Pro Clean;

Η εταιρεία Pro Clean είναι μια σύγχρονη κάθετη μονάδα καθαρισμού ενδυμάτων, κουβερτών/παπλωμάτων & χαλιών-μοκετών, που λειτουργεί από το 2003 στην Τρίπολη Αρκαδίας στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 25 & και παρέχει την δυνατότητα παραλαβής/παράδοσης των ενδυμάτων, χαλιών/μοκετών, κουβερτών/παπλωμάτων σε όλο τον νομό Αρκαδίας!

 

Mπορείτε να παραδώσετε ή να παραλάβετε στο σπίτι σας ρούχα, χαλιά ή κουβέρτες χωρίς να μπείτε στη διαδικασία να τρέχετε εσείς, με ένα απλό τηλεφώνημα! (2710 222352, 6977318564 και 6972763921)

 

Στα καθαριστήρια ProClean μπορείτε να έχετε ΔΩΡΕΑΝ ΦΥΛΑΞΗ για όλα τα είδη (ακόμα και τα ρούχα της εποχής) μετά τον καθαρισμό τους. Τα αποθηκεύουμε εμείς και σας τα επιστρέφουμε πάλι στην αρχή της επόμενης σεζόν.

 

Στο Λεωνίδιο από το 2019 λειτουργεί το νέο σημείο εξυπηρέτησης ProClean Point στο Ζάχος Express Courier που θα βρείτε όλες τις υπηρεσίες καθαρισμού ενδυμάτων, τον οικολογικό καθαρισμό των χαλιών/μοκετών σας με microsplitting, οικολογικό καθαρισμό στρωμάτων microsplitting,οικολογική εξυγίανση-απορρύπανση-απόσμηση με όζον, κλπ.

 

Στην ProClean έχουμε ως γνώμονα και προτεραιότητα την καλύτερη εξυπηρέτησή και ικανοποίηση των πελατών μας. Γι’ αυτό παρακολουθούμε διαρκώς τις εξελίξεις που αφορούν τον κλάδο μας για να έχουμε την δυνατότητα να σχεδιάζουμε και να υλοποιούμε εξειδικευμένες υπηρεσίες που εξατομικεύονται και ανταποκρίνονται απόλυτα στις προσωπικές ανάγκες των πελατών μας (ιδιωτών & επαγγελματιών).

 

Ειδικά τώρα που η Covid εποχή δημιούργησε αυξημένες ανάγκες για αίσθηση καθαριότητας και ευεξίας είμαστε εδώ με υπηρεσίες καθαρισμού όλων των υφασμάτινων επιφανειών & ινών με την καινοτόμο μέθοδο Microsplitting (μικροδιάσπαση) η οποία συνδυάζει καθαρισμό σε βάθος & αντιαλλεργική προστασία με μηδενικό χημικό αποτύπωμα.

 

Στόχος μας είναι η ουσιαστική παροχή άριστων υπηρεσιών με πραγματική φροντίδα και εξυπηρέτηση στις καλύτερες και πιο ανταγωνιστικές τιμές που να καλύπτουν τον σύγχρονο αλλά και απαιτητικό τρόπο ζωής μας, κάτι που θα διαπιστώσετε από την συνεργασία σας μαζί μας!

 

Είμαστε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε απορία, συμβουλή ή ενημέρωση.

  • · ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΟΥ

Στο κατάστημά μας αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό όλων των ειδών ενδυμάτων και λευκών ειδών. Πιο συγκεκριμένα:

  • Κουρτίνες, είδη ιματισμού με ιδιαίτερες απαιτήσεις καθαρισμού (Νυφικά, βραδινά φορέματα, ιερατικά άμφια, στρατιωτικές στολές, δερμάτινα είδη, παραδοσιακές στολές, φουστανέλες κ.λ.π ),
  • Παπλώματα /κουβέρτες
  • Λευκά είδη & είδη προικός
  • Λούτρινα παιχνίδια καθώς και παιδικά στρώματα
  • Ταπετσαρίες επίπλων, ταπετσαρίες αυτοκινήτων, κ.α.
  • Portbebe, στρώματα κούνιας, καροτσάκια,παιδικά καθισματάκια αυτοκινήτου
Εποχιακά είδη που εκτός από το καθάρισμα χρειάζονται και φύλαξη, όπως για παράδειγμα:
  • Πάπλωμα – Κουβέρτα

Μετά το τέλος της χειμερινής περιόδου οι κουβέρτες και τα παπλώματα που μας κρατήσαν ζεστούς όλο τον χειμώνα, χρειάζονται και αυτά την φροντίδα και την καθαριότητα, ειδικά φέτος που οι παρούσες συνθήκες επέβαλλαν την παραμονή μας μες στο σπίτι για πολύ περισσότερο χρονικό διάστημα!

Δυστυχώς αυτό δεν μπορεί να επιτευχθεί στα οικιακά πλυντήρια είτε λόγω όγκου είτε είναι κατασκευασμένα από υλικά που δεν επιτρέπεται το πλύσιμο τους.

Εμείς αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό των κουβερτών & παπλωμάτων σας.

Ο καθαρισμός γίνεται με αντιαλλεργικά και ουδέτερα σε Ph σαπούνια, ενώ κάθε κουβέρτα και πάπλωμα πλένεται και απολυμαίνεται & συσκευάζεται ξεχωριστά ανά τεμάχιο,

Και σε αυτή την υπηρεσία σας παρέχουμε δωρεάν φύλαξη για όλη την σεζόν.

  • Οικολογικός Καθαρισμός χαλιών με microsplitting

Τα χαλιά πού έχουμε όλοι στο σπίτι μας ή στον επαγγελματικό μας χώρο, δεν αποτελούν απλά ένα διακοσμητικό στοιχείο, αλλά ένα χρηστικό και απαραίτητο αντικείμενο. Συμπληρώνουν και ομορφαίνουν τον χώρο, μας ζεσταίνουν τις κρύες μέρες του χειμώνα, εκεί παίζουν ή ξαπλώνουν τα παιδιά μας για να παίξουν και να ζωγραφίσουν.

Χρειάζονται φροντίδα και καθαριότητα σε βάθος. Έχουμε επιλέξει για τον καθαρισμό των χαλιών σας την νέα καινοτόμο μέθοδο με προϊόντα τεχνολογίας microsplitting με μηδενικό χημικό αποτύπωμα, και γραπτή πιστοποίηση.

Και σε αυτή την υπηρεσία σας παρέχουμε δωρεάν φύλαξη για όλη την σεζόν.

ECOCLEAN

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ  ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΥ ΒΙΟΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ  ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ microsplitting!

Πιστοποιημένοι συνεργάτες του δικτύου

Ο Οικολογικός βιοκαθαρισμός των Στρωμάτων με αντιαλλεργική προστασία και ο οικολογικός καθαρισμός σαλονιών/ταπετσαριών επίπλων κλπ, «επί τόπου» στον χώρο σας, με την μοναδική τεχνολογία microsplitting , ταπετσαριών επίπλων είναι γεγονός.

Τα προϊόντα microsplitting είναι τα μόνα με πρωτοποριακή βιοτεχνολογία μικροδιάσπασης, απόλυτα ασφαλής στην απευθείας επαφή βρεφών, παιδιών και ενηλίκων με τις καθαριζόμενες επιφάνειες λόγω πλήρους έλλειψης κατάλοιπων από απορρυπαντικά, σαπούνια και άλλα.

Για τον οικολογικό καθαρισμό των υφασμάτινων επιφανειών σας, σας δίνουμε γραπτή πιστοποίηση εφαρμογής προϊόντων microsplitting με μηδενικό χημικό αποτύπωμα που αναγράφει αναλυτικά τις άδειες τα οικολογικά σήματα και iso των καθαριστικών που χρησιμοποιήθηκαν από το συνεργείο μας.

Διότι οικολογικός καθαρισμός σημαίνει καθαρισμός με οικολογικά υλικά επώνυμα και πιστοποιημένα.

  • ΝΕΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ / ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ

Τεχνολογία ΟΖΟΝ - Απόσμιση και εξυγίανση/απομικροβίωση με όζον σε ρούχα, κλινοσκεπάσματα , κουρτίνες , καλύμματα, παπούτσια, κράνη, λούτρινα παιχνίδια κ.α. καθώς και

Απόσμηση & εξυγίανση/απομικροβίωση σε εσωτερικούς χώρους όπως γραφεία, ιατρεία, παιδότοπους , φροντιστήρια, δημόσιες υπηρεσίες, οικίες. 

Επαγγελματίες - Καθαρισμός σε τουριστικά καταλύματα, ξενώνες, εστιατόρια, ταβέρνες, κομμωτήρια, κέντρα αισθητικής, spa, πολιτιστικούς συλλόγους.

  • ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ

Από ένα κομμωτήριο έως ένα ξενοδοχείο και για όλες τις επιχειρήσεις, έχουμε την δυνατότητα να σχεδιάζουμε και να υλοποιούμε εξειδικευμένες υπηρεσίες & και προϊόντα που εξατομικεύονται και ανταποκρίνονται απόλυτα στις προσωπικές ανάγκες του κάθε επαγγελματία, συνδυάζοντας την παροχή άριστων υπηρεσιών, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές!!!!

Εσείς απλά πείτε μας τις ανάγκες σας και τα υπόλοιπα αφήστε τα σε εμάς!

 

Η Pro Clean καλύπτει μια γκάμα υπηρεσιών κατάλληλων για εταιρείες όλων των τύπων και μεγεθών.

 

Σε περιμένουμε στο κατάστημα Pro Clean στην οδό Βενιζέλου Ελευθερίου 25 στην Τρίπολη Αρκαδίας για να γνωριστούμε από κοντά!

  • Ακολούθησε μας στο Facebook εδώ! https://www.facebook.com/procleantripoli
  • Ακολούθησε μας και στο Instagram εδώ! https://www.instagram.com/pro_clean_tripoli/
  • Στείλε email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2710 222352, 6977318564 και 6972763921
  •  Επισκεφτείτε μας στην ιστοσελίδα μας www.proclean-tripolis.gr

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...