Menu
RSS
Δευτέρα, 06/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο Ν. Φλώρος στο «Καλημέρα Αρκαδία» για την περιπέτεια υγείας της μητέρας του | Οι σοβαρές ελλείψεις στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο και το χειρουργείο στο Metropolitan

Ο Ν. Φλώρος στο «Καλημέρα Αρκαδία» για την περιπέτεια υγείας της μητέρας του | Οι σοβαρές ελλείψεις στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο και το χειρουργείο στο Metropolitan

Μία περιπέτεια με την υγεία της βίωσε η μητέρα του Νίκου Φλώρου, το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ο λόγος για την Λίντα Φλώρου, η οποία υπέστη σοβαρό κάταγμα ισχίου και χειρουργήσει επί δύο ώρες στο Νοσοκομείο Metropolitan.
Ο γιος της, Νίκος Φλώρος, μίλησε στο «Καλημέρα Αρκαδία» και αναφέρθηκε στα προβλήματα που συνάντησε στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο, ενώ αναφέρθηκε και στην αναγκαστική μεταφορά της μητέρας του στο Metropolitan, όπου ευτυχώς όλα κύλησαν άψογα.
Ειδικότερα, αναφέρει ο Ν. Φλώρος…
«Η υγεία είναι το υπέρτατο αγαθό αν και πολλοί από εμάς το έχουμε δεδομένο και μπορεί να το χάσουμε ανά πάσα στιγμή!
«Κανείς, όσα χρήματα και αν διαθέτει δεν μπορεί να βάλει κάποιον άλλο να περάσει μια αρρώστια για σένα», όπως έχει πει ο ιδρυτής της Apple.
Όταν βρίσκεσαι σε ένα νοσοκομείο, αντιμέτωπος με μια νέα πραγματικότητα, αλλάζει ο χώρος, ο χρόνος, οι στιγμές φαίνονται αιώνιες και ο πόνος μια πραγματικότητα αβάσταχτη! Έτσι βρέθηκα στα εξωτερικά ιατρεία του Παναρκαδικού νοσοκομείου Τρίπολης, όπου ξεκίνησε ο Γολγοθάς, με την μητέρα μου, με σπασμένο ισχίο από ένα ατύχημα μέσα στο σπίτι ! Η διάγνωση, υποκεφαλικό κάταγμα ισχίου που αυτό προϋποθέτει ολική αθροπλαστική !
Όποιος έχει επισκεφθεί το Παναρκαδικό νοσοκομείο ξέρει πολύ καλά ότι είναι ένα νοσοκομείο με πολλές ελλείψεις και απαρχαιωμένα συστήματα υγείας που οι γιατροί πραγματικά δεν μπορούν να κάνουν σωστά στην δουλειά τους ! Μόνο τα κρεβάτια να δεις που είναι παλαιού τύπου, μην πω προπολεμικά ,χωρίς συστήματα ανύψωσης για τους αρρώστους, δυσκολεύοντας, έτσι, και το έργο του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού!
Το Παναρκαδικό νοσοκομείο που κάποτε ήταν το καλύτερο στην Πελοπόννησο, σήμερα υστερεί σε πολλά. Το κράτος πρέπει να επενδύσει στην υγεία και να κάνει ένα σύγχρονο νοσοκομείο με ρομποτικά συστήματα.
Έτσι αναγκαστικά φύγαμε με ιδιωτικό ασθενοφόρο της Arcadia ambulance, που ευτυχώς υπάρχει αυτή η εταιρία στην Τρίπολη και βοηθά γιατί αλλιώς όλα θα ήταν πολύ δύσκολα στην μεταφορά ασθενή! Είμαστε τυχεροί μέσα στην ατυχία μας που βρήκα άμεσα, και θέλω να τον ευχαριστήσω θερμά, τον διευθυντή του ορθοπεδικού τμήματος του νοσοκομείου Μetropolitan τον εξαιρετικό γιατρό ορθοπεδικό χειρουργό Νικόλαο Ροΐδη, που μαζί με την ομάδα του κάνει το αδύνατο δυνατό ! Ανέλαβε την μητέρα μου σε άσχημη κατάσταση και μετά από δύο ώρες από το χειρουργείο περπάτησε κανονικά!!!
Θέλω να ευχαριστήσω επίσης όλο το νοσηλευτικό προσωπικό του Metropolitan General hospital.
Δεν κάνω διαφήμιση σε κανέναν λέω αυτό που βίωσα και αυτός ο γιατρός στάθηκε δίπλα μας με ανθρωπιά και έδωσε άμεσα λύση σε ένα τόσο σοβαρό χειρουργείο που το έκανε να φαίνεται πολύ απλό για εμάς που δεν ξέρουμε!»

1 σχόλιο

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...