Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Με την Arcadian Tours στην Θεατρική Παράσταση ¨Κι από Σμύρνη...Σαλονίκη¨

Με την Arcadian Tours στην Θεατρική Παράσταση ¨Κι από Σμύρνη...Σαλονίκη¨

 

   Από το Γραφείο Γενικού Τουρισμού Arcadian Tours της ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας Α.Ε. ανακοινώνεται ότι πραγματοποιούνται κρατήσεις θέσεων για την Θεατρική Παράσταση ¨Κι από Σμύρνη….Σαλονίκη¨ στην Αθήνα για το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021. Ενώ συνεχίζονται οι κρατήσεις θέσεων και για τις 2 προγραμματισμένες εκδρομές. Στις 10 έως 12/12/2021 της 3ήμερης για Λάρισα - Τρίκαλα – Περτούλι – Καλαμπάκα & Μετέωρα. Και για τις 17 έως 19/12/2021 της 3ήμερης για τα Ιωάννινα – Μέτσοβο & Ζαγοροχώρια.

   Σύμφωνα με το Πρόγραμμα η εκδρομή έχει ως εξής:

   Το Σάββατο 4/12/2021: Θα γίνει η αναχώρηση από την Πλατεία Κολοκοτρώνη στις 14:30 μ.μ. για να φτάσουμε το απόγευμα στο κέντρο της Αθήνας, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στο Σύνταγμα. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για το Θέατρον Κέντρο Ελληνισμού “Ελληνικός Κόσμος”, όπου θα παρακολουθήσουμε την θεατρική παράσταση “ΚΙ ΑΠΟ ΣΜΥΡΝΗ…ΣΑΛΟΝΙΚΗ” με την Μιμή Ντενίση. Μια παραγωγή του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού. Μετά από μία μακρά περίοδο αποχής, λόγω της πανδημίας, το «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ» ξανανοίγει τις πόρτες του στο κοινό με την τεράστια θεατρική επιτυχία «ΚΙ ΑΠΟ ΣΜΥΡΝΗ… ΣΑΛΟΝΙΚΗ» της Μίμης Ντενίση. Το πρώτο ελληνικό θεατρικό σίκουελ, η συνέχεια της παράστασης «Σμύρνη μου αγαπημένη», η θεατρική παράσταση που έγραψε ιστορία.

   Η παράσταση ξεκινά στις 20:00 μ.μ. και μετά τη λήξη της θα αναχωρήσουμε για την επιστροφή μας στην Τρίπολη.

   ΜΕΤΡΑ COVID:

   Οι εισερχόμενοι στο θέατρο θα πρέπει να έχουν είτε βεβαίωση εμβολιασμού (με δεύτερη δόση 14 ημέρες πριν) είτε πιστοποιητικό νόσησης.

{-Οι επιβάτες στο Λεωφορείο θα πρέπει να έχουν μαζί τους είτε πιστοποιητικό εμβολιασμού, είτε πιστοποιητικό νόσησης, είτε εργαστηριακό rapid test 48 ωρών πριν το ταξίδι, είτε μοριακό (PCR) 72 ωρών πριν το ταξίδι. Οι ανήλικοι ηλικίας 4 ετών έως 17 ετών που δεν είναι πλήρως εμβολιασμένοι θα πρέπει να διαθέτουν self test 24 ωρών. Καθώς και η χρήση - για όλους - της υποχρεωτικής μάσκας.}

 

    Η Τιμή συμμετοχής είναι: 40 € με προκαταβολή για κρατήσεις θέσεων 20 € και περιλαμβάνει:

  1. Το λεωφορείο Τρίπολη – Αθήνα – Τρίπολη.
  2. Το εισιτήριο εισόδου στην θεατρική παράσταση (Πλατεία – Σειρές 2η και 3η).

Πληροφορίες και για κρατήσεις θέσεων:  2710 223 614 - 2710 222 560 & 6988 010000

Γραφείο Τύπου – ΜΜΕ – Προβολής - Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων της   ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας Α.Ε.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...