Τρίπολη | Χάρισαν ένα κομμάτι από τα μαλλιά τους και έδωσαν χαρά και ελπίδα! (vd)
Με το σύνθημα χάρισε ένα κομμάτι από τα μαλλιά σου και δώσε χαρά και ελπίδα, πραγματοποιήθηκε σήμερα 13-11-22 στο πνευματικό κέντρο του Δήμου μας η εκδήλωση του σωματείου Κουρέων - Κομμωτών Τρίπολης για τη δωρεά μαλλιών σε συνεργασία με τον Δήμο Τρίπολης και την προσφορά μας στο Άλμα Ζωής για γυναίκες με καρκίνο του μαστού!
Σκοπός και στόχος της σημερινής εκδήλωσης είναι να κάνουμε γνωστό στον κόσμο της Τρίπολης την έννοια και την πραγματική αξία της ανιδιοτελούς προσφοράς! Ήταν πολλή συγκινητική η προσέλευση των μικρών παιδιών για να χαρίσουν τα μαλλιά τους! Καταφέραμε να συγκεντρώσουμε 98 κοτσίδες από μικρούς και μεγάλους!
Η σημερινή εκδήλωση είναι η γνωστοποίηση και το ξεκίνημα μιας μεγαλύτερης δράσης για ενημέρωση και προσφορά στον τόπο μας που θέλουμε και μπορεί να συνεχιστεί!
Στο βίντεο μιλά η πρόεδρος Κ.Κ Τρίπολης, Γωγώ Σανή.
https://www.kalimera-arkadia.gr/blog/item/147791-tripoli-xarisan-ena-kommati-apo-ta-mallia-tous-kai-edosan-xara-kai-elpida-vd.html#sigProId50234eaf6b
Σχετικά Άρθρα
- Ιερά Πανήγυρις εις Ιερόν Προσκύνημα Αγίας Οσιομάρτυρος Θεοδώρας της εν Βάστα
- Διαμαρτυρία της Κοινότητας Καρύταινας για την αποτροπή κατασκευής του Υδροηλεκτρικού Σταθμού στον Αλφειό
- Τροχαίο με νεκρό στον αυτοκινητόδρομο - Όχημα έπεσε πάνω στις προστατευτικές μπάρες - Έχασε τη ζωή του ένας 42χρονος
- Στο έλεος του Θεού ο δρόμος που οδηγεί στις Ράχες Γορτυνίας (εικόνες)
- Δεν πάει άλλο η κατάσταση με τις κλοπές στα χωριά | Περιπολίες ξεκίνησαν μόνοι τους οι Πρόεδροι σε Καμάρα και Κάτω Γιανναίους Μεγαλόπολης! (vd)






