Τρίπολη | Χάρισαν ένα κομμάτι από τα μαλλιά τους και έδωσαν χαρά και ελπίδα! (vd)

Με το σύνθημα χάρισε ένα κομμάτι από τα μαλλιά σου και δώσε χαρά και ελπίδα, πραγματοποιήθηκε σήμερα 13-11-22 στο πνευματικό κέντρο του Δήμου μας η εκδήλωση του σωματείου Κουρέων - Κομμωτών Τρίπολης για τη δωρεά μαλλιών σε συνεργασία με τον Δήμο Τρίπολης και την προσφορά μας στο Άλμα Ζωής για γυναίκες με καρκίνο του μαστού!
Σκοπός και στόχος της σημερινής εκδήλωσης είναι να κάνουμε γνωστό στον κόσμο της Τρίπολης την έννοια και την πραγματική αξία της ανιδιοτελούς προσφοράς! Ήταν πολλή συγκινητική η προσέλευση των μικρών παιδιών για να χαρίσουν τα μαλλιά τους! Καταφέραμε να συγκεντρώσουμε 98 κοτσίδες από μικρούς και μεγάλους!
Η σημερινή εκδήλωση είναι η γνωστοποίηση και το ξεκίνημα μιας μεγαλύτερης δράσης για ενημέρωση και προσφορά στον τόπο μας που θέλουμε και μπορεί να συνεχιστεί!
Στο βίντεο μιλά η πρόεδρος Κ.Κ Τρίπολης, Γωγώ Σανή.
https://www.kalimera-arkadia.gr/blog/item/147791-tripoli-xarisan-ena-kommati-apo-ta-mallia-tous-kai-edosan-xara-kai-elpida-vd.html#sigProId50234eaf6b
Σχετικά Άρθρα
- Ένα νέο πολιτιστικό τοπόσημο στην καρδιά της πόλης | Όλα όσα ειπώθηκαν στα εγκαίνια της Δημοτικής Πινακοθήκης! (εικόνες - βίντεο)
- Εγκαινιάστηκε η Δημοτική Πινακοθήκη | Κώστας Τζιούμης: «Παραδίδουμε το καινούργιο της πόλης τοπόσημο»
- Ο Βλάσης στο Mega | Στην Αρκαδία η πρώτη Ακαδημία Επαγγελματικής Κατάρτισης στην Ελλάδα - Θα έχει συνεργασία με μεγάλες φαρμακοβιομηχανίες (vd)
- Ολοκληρώθηκε η πρώτη θητεία του Περιφερειακού Συμβουλίου Νέων Πελοποννήσου
- Συμπαράσταση στον απεργό πείνας, Πάνο Ρούτσι από την Αρκαδία | Κείμενο με 80 υπογραφές, όλα τα ονόματα!