Menu
RSS
Κυριακή, 19/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο Γορτύνιος τέως Πρόεδρος της ΓΣΕΕ Χρήστος Πολυζωγόπουλος στον Αποστόλη Σπυρόπουλο: "Κρίμα να πικραίνεις τόσο τον πατέρα σου"

Ο Γορτύνιος τέως Πρόεδρος της ΓΣΕΕ Χρήστος Πολυζωγόπουλος στον Αποστόλη Σπυρόπουλο: "Κρίμα να πικραίνεις τόσο τον πατέρα σου"

Σε μήνυμά του προς τον Απόστολο Σπυρόπουλο, που θα είναι υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ στην Αρκαδία, ο Γορτύνιος τέως Πρόεδρος της ΓΣΕΕ Χρήστος Πολυζωγόπουλος, αναφέρει ... "Απ. Σπυρόπουλος στη Ν,Δ,!!!!!!

Δικαίωμά σου Απόστολε αλλά έπρεπε να το σκεφθείς περισσότερο. Ο πατέρας σου ήταν και προσωπικός μου φίλος και ξέρω πως θα αντιδρούσε αν ζούζε. Κρίμα να τον πικραίνεις τόσο, ακόμη και αν ξαφνικά εφυγε πριν από 3 1/2 χρόνια. Κρίμα και μέγα λάθος.

Είμαι Αρκάς, υποστήριξα τον πατέρα σου να εκλέγεται βουλευτής και είμαι σίγουρος ότι κανένας ψηφοφόρος του ΠΑΣΟΚ, θα συμπαραταχθεί μαζί σου."

3 σχόλια

  • κλαους
    κλαους Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2023 16:55 Σύνδεσμος σχολίου

    ποιος έχασε τσίπα για να την βρουν πασόκοι και νούδουλοι ;

  • ΑΛΗΘΕΙΑ
    ΑΛΗΘΕΙΑ Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2023 15:52 Σύνδεσμος σχολίου

    ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΑΓΑΠΗΤΕ ΧΡΗΣΤΟ ΣΤΗΡΙΖΕΣ ΤΟΝ ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΚΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΜΙΣΘΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΑ ΔΕΝ ΝΤΕΠΟΣΟΥΝ -ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΠΟΥ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΣΟΥ ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΔ?ΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΧΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

  • Κ.Κ.
    Κ.Κ. Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2023 15:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Δύο πουλιά πετούν ψηλά, το τρίτο κελαηδάει, είν, το πολυζωγόπουλο που πίκρα και χολή ξερνάει: "Γιατί παιδί μου σοκάρεις τον άμοιρο πατέρα, τους θρήνους και τις κραυγές του δεν ακούς, από το υπερπέραν";
    Τελικά, όπως λέει κι ο σοφός, οι άνθρωποι είναι άρρωστοι. Κόλλησαν εγωισμό και βήχουν άποψη. Κι εγώ συμπληρώνω επί του θέματος : Η ουσία στη ζωή είναι να υπερβαίνεις τον εαυτό σου, όχι να διαιωνίζεις μια κληρονομιά που δεν σε αγγίζει και δεν σε εκφράζει.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...