Menu
RSS
Παρασκευή, 17/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Απόστολος Σπυρόπουλος | Οι απαντήσεις για την υποψηφιότητα στη ΝΔ και οι αναφορές στην οικογένειά του και στον αείμνηστο πατέρα του (vd)

Απόστολος Σπυρόπουλος | Οι απαντήσεις για την υποψηφιότητα στη ΝΔ και οι αναφορές στην οικογένειά του και στον αείμνηστο πατέρα του (vd)

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Best φιλοξενήθηκε ο υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας της ΝΔ κ. Απόστολος Σπυρόπουλος, απαντώντας στα ερωτήματα του κεντρικού παρουσιαστή του δελτίου Θέμη Κανελλόπουλου και του δημοσιογράφου της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης, Μηνά Αρτόπουλου.

Ο κ. Απόστολος Σπυρόπουλος είπε ότι το ΠΑΣΟΚ που ήταν ο αείμνηστος πατέρας του (Ροβέρτος) δεν θυμίζει σε τίποτα το σημερινό ΠΑΣΟΚ διότι η ανανέωση του κόμματος έπεσε στο κενό. «Δεν θα μπορούσα ποτέ να συστρατευθώ σε ένα μικρό κομματικό μηχανισμό που θα ελέγχει το κόμμα».

Επίσης, είπε ότι για την απόφασή του δεν ευθύνεται ο βουλευτής του νομού Αρκαδίας, σημείωσε όμως ότι για την κατάσταση που επικρατεί στο κόμμα έχει ευθύνη ο κ. Κωνσταντινόπουλος.

Ο κ. Σπυρόπουλος είπε ότι «τα σχόλια τα περίμενα και τόνισε ότι οι οπαδοί της πολιτικής μπορούν να γίνουν σκληρότεροι και πιο κυνικοί από τους οπαδούς του γηπέδου.»

Μιλώντας για τον πατέρα του, είπε ότι «με θίγει να επικαλούνται κάποιοι σήμερα τον Ροβέρτο Σπυρόπουλο, ενώ μάλιστα ορισμένοι δεν τον είχαν γνωρίσει καν. Ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος ήταν ανοιχτός, δημοκρατικός, δεν έβαζε περιορισμούς, μας ζητούσε να είμαστε ενεργοί πολίτες.

Ακολούθως, είπε: «Η δική μου παρουσία στη ΝΔ δεν συμπαρασύρει όλα τα μέλη της οικογένειάς μου. Μέσα στην οικογένειά μου, έχω πολλούς υποστηρικτές και είναι χαρούμενοι με την επιλογή μου. Κατανοώ τους λόγους που μπορεί να οδήγησαν τον Γιάννη Σπυρόπουλο στην παρουσία του βιβλίου του κ. Κωνσταντινόπουλου. Φαντάζομαι όμως ότι ο Γιάννης Σπυρόπουλος ως θείος μου και με ξέρει από μικρό παιδί δεν θα ήταν χειροκροτητής στο αφήγημα του κ. Κωνσταντινόπουλου ότι είμαι στη ΝΔ για να ανταλλάξω θέσεις. Δεν είμαι στη ΝΔ, ανταλλάσσοντας μια θέση. Εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα, δεν είχα ποτέ κάποια σχέση με το δημόσιο.

Αλλού να ψάξετε να βρείτε καιροσκόπους που κέρδισαν από την πολιτική, που αυξήθηκε το πόθεν έσχες τους, που παραθερίζουν σε ωραία νησιά των Κυκλάδων και ποιοι έγιναν υπουργοί σε κάποιες άλλες κυβερνήσεις, με αντάλλαγμα θέσεις και όχι ο Απόστολος Σπυρόπουλος.»

2 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2023 16:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Το μυρμήγκι όταν είναι να χαθεί σηκώνει φτερό.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2023 15:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλά είναι ο Γορτύνιος να ασχοληθεί με τις επιχειρήσεις του στα νησιά των Κυκλάδων και όχι μόνο...Δεν γίνεται να είσαι και πολιτικός και επιχειρηματίας. Καλά το ακτινολόγος δεν το συζητάμε

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...