Σημαντική διάκριση για την ομάδα Ρομποτικής του Φιλοτεχνικού Ομίλου Τρίπολης
Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Φιλοτεχνικού Ομίλου Τρίπολης, συγχαίρουν τους μαθητές της ομάδας Ρομποτικής του Φ.Ο.Τ. , Γεωργία Ψιμάρνη, Σοφία Παντελάκη, Αριστοτέλη Μαρκόπουλο, και τον προπονητή τους κο. Αθανάσιο Σχϊζα, για την 2" Θέση στους Αγώνες Ρομποτικής 2023 του WRO Hellas Κατηγορία Regular Τρίλιζα (Ε' Δημοτικού - Α' Λυκείου), στους Περιφερειακούς αγώνες Πελοποννήσου (ημιτελικός) Κυριακή 19/3/2023.
Τους ευχόμαστε ολόψυχα Καλή Επιτυχία στην επόμενη φάση, Κυριακή 26.03.2023. Οι τελικοί αγώνες θα διεξαχθούν στην Αθήνα, από όλες τις περιφέρειες της Χώρας.
Ο Πρόεδρος
Παναγιώτης Παπαντωνίου
Τους ευχόμαστε ολόψυχα Καλή Επιτυχία στην επόμενη φάση, Κυριακή 26.03.2023. Οι τελικοί αγώνες θα διεξαχθούν στην Αθήνα, από όλες τις περιφέρειες της Χώρας.
Ο Πρόεδρος
Παναγιώτης Παπαντωνίου
Σχετικά Άρθρα
- Ο Παναγόπουλος λέει ότι δεν παραιτείται από πρόεδρος της ΓΣΕΕ γιατί είναι εκλεγμένος, «ήταν όλα τιμολογημένα» είπε για τα κονδύλια κατάρτισης
- "Τι περιμένουμε από τα παιδιά μας;" | Διάλεξη στην Ένωση Γονέων «η Χριστιανική Αγωγή»
- Σοβαρή υπερχείλιση του ποταμού Τράγου (εικόνες - βίντεο)
- “Το Αστρινό Καρναβάλι φοράει…μάσκα με ρυθμό & χρώματα!”
- Εταιρεία "Μπράβος Α.Ε.": "Το σπαθί ήταν βιδωμένο και ξεβιδώθηκε για να μην ακουμπήσει, κατά τη μεταφορά του ανδριάντα, σε καλώδια και προκληθούν ζημιές"
1 σχόλιο
-
Συγχαρητήρια στα παιδιά, πάντα επιτυχίες!






