Έρχεται λουκέτο και για τα ΕΛΤΑ στο Στάδιο Τεγέας;
Μετά την απόφαση τα ΕΛΤΑ να κλείσουν το ταχυδρομείο στη Βυτίνα, επικρατεί αναστάτωση στην ευρύτερη αυτή περιοχή της Γορτυνίας.
Δικαίως, οι πολίτες κάνουν λόγο για υποβάθμιση και αντιδρούν έντονα.
Δεν αποκλείεται όμως οι αρνητικές εξελίξεις να μην σταματήσουν εκεί.
Σε ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ Αρκαδίας, ουσιαστικά προαναγγέλλεται ότι πρόκειται να ακολουθήσουν άμεσα αυτά της Κάτω Ασέας και του Σταδίου Τεγέας.
Κάτι που θεωρείται εξαιρετικά πιθανό από τη στιγμή που τα Ελληνικά Ταχυδρομεία προχωρούν σε μία συνολική αναδιάρθρωση των υπηρεσιών τους.
Κείμενο | www.kalimera-arkadia.gr
Σχετικά Άρθρα
- Το ψήφισμα του Περιφερειακού Συμβουλίου: "Είναι θετική η απόφαση για αναστολή του κλεισίματος μέρους των καταστημάτων των ΕΛΤΑ"
- Viral η γιαγιά από τη Γορτυνία στο Αλ Τσαντίρι | "Αν του δώσω (του Μητσοτάκη) τα 360 € της σύνταξής μου, περνάει μια μέρα αυτός;" (vd)
- Άμεση αναστολή της απόφασης για το κλείσιμο των καταστημάτων των ΕΛΤΑ στην Αρκαδία ζητά το τοπικό ΠΑΣΟΚ
- Βελόπουλος: "Κλείστε τη ΝΔ που που κάθε χρόνο έχει έλλειμμα 55.000.0000 €, όχι τα ΕΛΤΑ"!
- Παραιτήθηκε ο διευθύνων σύμβουλος των ΕΛΤΑ μετά τον σάλο για το λουκέτο σε 204 καταστήματα






