Νίκος Κουτσόγιωργας (Πρόεδρος ΚΤΕΛ Αρκαδίας): "Βλέπω μια αυξανόμενη κίνηση αυτό το καλοκαίρι. Αμαρτία να μην γεμίζουν τα λεωφορεία για τις εκδρομές"

Σε συνέντευξη τύπου προχώρησε σήμερα ο Πρόεδρος του ΚΤΕΛ Αρκαδίας κ. Νίκος Κουτσόγιωργας.
Αρχικά, είπε: «Βλέπω μια αυξανόμενη κίνηση αυτό το καλοκαίρι. Μόνο στο χωριό μου έχουν έρθει 170 άτομα από την Αμερική.
Μια δυστοκία παρατηρώ για τις εκδρομές. Για την Κέρκυρα έχουμε μόνο 14 συμμετοχές. Είναι αμαρτία ένα λεωφορείο 50 θέσεων, να ταξιδεύει μόνο με 14 άτομα. Αλλά, το ταξίδι θα γίνει κανονικά.
Η Αθηνά δουλεύει, αλλά λόγω του καύσωνα υπάρχει μείωση αυτές τις ημέρες.
Βλέπω μια μικρή αύξηση στα έσοδα μας, αλλά όχι υπέρογκα.»
Στη συνέχεια, ο κ. Κουτσόγιωργας είπε: «Έπειτα από 2,5 χρόνια παλινωδιών, χθες ήμουν στο Υπουργείο και αποφασίστηκε να πάρει κάθε λεωφορείο 2.500 ευρώ. Είναι μια καλή βοήθεια, αλλά ακόμα δεν την περιμέναμε. Αφορά 90 λεωφορεία.
Η περιφέρεια έδωσε ανάθεση σε έναν συγκοινωνιολόγο να κάνει μια μελέτη για κάθε χωριό και μέσα από αυτό θα βγει η αμοιβή της άγονης γραμμής.»
Κείμενο | www.kalimera-arkadia.gr
Σχετικά Άρθρα
- Μπουντρούκας για ΠΑΣΟΚ: "Αυτός είναι ο λόγος της απουσίας μου από την περιφερειακή συνδιάσκεψη στην Τρίπολη"
- Ανοίγει ο δρόμος για τα έργα στο δίκτυο μονοπατιών του δήμου Τρίπολης!
- Οι υποψήφιοι για την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ από την Περιφέρεια Πελοποννήσου (ονόματα)!
- Αρκαδία | Όλες οι επιλογές για το Σαββατοκύριακο! (21-22/6/2025)
- «Πράσινο φως» για το έργο-πρότυπο οδικής ασφάλειας 45,2 εκατ. € που υλοποιεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου
1 σχόλιο
-
Ίσως κάτι σωστά δε γίνεται στο ΚΤΕΛ γιατί από άλλα γραφεία τα πούλμαν φεύγουν γεμάτα και για ακριβές μάλιστα εκδρομές είτε εσωτερικό είτε εξωτερικό..