Menu
RSS
Δευτέρα, 20/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Καταγγελία για αναποδογύρισμα κάδων απορριμμάτων - "Η Αλέα Τεγέας είναι Αρχαιολογικός χώρος και δέχεται επισκέπτες από όλο τον κόσμο"

Καταγγελία για αναποδογύρισμα κάδων απορριμμάτων - "Η Αλέα Τεγέας είναι Αρχαιολογικός χώρος και δέχεται επισκέπτες από όλο τον κόσμο"
ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΎ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΛΕΑΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΝΤΡΟΠΗ!!!!
Χθες τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Αλέας και εθελοντές Αλεάτες καθάρισαν την πλατεία Αλέας δίπλα στον παιδικό σταθμό Αλέας, προκειμένου να πραγματοποηθεί λαϊκή μουσική βραδιά στις 5 Αυγούστου 2023.
Μεταφέρθηκαν έξι κάδοι σκουπιδιών στην θέση που βρίσκονταν για πολλά χρόνια (θέση αλώνια) προκειμένουνα ανοίξει και να καθαρίσει η πλατεία για την εκδήλωση.
Οι κάδοι είχαν μετακινηθεί από τον τοπικό στην πλατεία κοντά στο παιδικό σταθμό πέρυσι μετά το πέρας του πανηγυριού και αφού η πλατεία είχε καθαριστεί και ευπρεπιστεί.
Οι κάδοι βρίσκονταν για πολλά χρόνια στη θέση αλώνια λίγο έξω απο το χωριό και μακριά απο τα σχολεία ,την πλατεία και τα σπίτια όπου δεν ενοχλούσαν.
Δεν καταλάβαμε ποιός ήταν ο λόγος μετακίνησης τους δίπλα στα σχολεία,σε σπίτια και πάνω στην πλατεία, όπου αποτελούσαν εστία μόλυνσης (έξι κάδοι)!!!
Σήμερα οι κάδοι βρέθηκαν ανάποδα γυρισμένοι με τα σκουπίδια να πηγαίνουν από δω και από κει στους γύρω δρόμους, στην είσοδο του παιδικού σταθμού και στην πλατεία.
Είναι λυπηρό και απογοητευτικό κάποιοι να προσπαθούν με πολύ κόπο ,με δικά τους έξοδα και ανιδιοτέλεια για το καλό ενός μικρού χωριού ,100 περίπου κατοίκων και κάποιοι να κάνουν τέτοιες πράξεις.
Έξι κάδοι με κάποια απόσταση μεταξύ τους να αναποδογυρίσουν όλοι μαζί,μετά απο την καθαριότητα της πλατείας και των γύρω χώρων ,δεν θεωρείται τυχαίο γεγονός!!!!!
Λυπούμαστε διπλά γιατί η Αλέα Τεγέας ειναι Αρχαιολογικός χώρος και δέχεται επισκέπτες απο όλο τον κόσμο,οφείλουμε την περιοχή μας να την φροντίζουμε και να την προβάλουμε.!!!!
Το ΔΣ του Συλλόγου μας καταγγέλλει αυτή την πράξη και καλεί όποιον γνωρίζει κάτι να μας ενημερώσει γιατί τέτοιες κινήσεις δεν πρέπει να μένουν ατιμώρητες.
Επίσης καλεί τον τοπικό του χωριού μας να φροντίσει για την αποκατάσταση της ζημιάς
και την καθαριότητα του χώρου .
ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΎ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΛΕΑΣ
"Η ΑΛΕΑ ΑΘΗΝΑ "

4 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 30 Ιουλίου 2023 23:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο αντίδήμαρχος της καθαριότητας!!!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 30 Ιουλίου 2023 22:04 Σύνδεσμος σχολίου

    21.11 Στο σπίτι του είναι τα πιάνει και σε σκέφτεται

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 30 Ιουλίου 2023 21:11 Σύνδεσμος σχολίου

    που είσαι Λαγέ/ Σε κάνα πανηγύρι?

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 30 Ιουλίου 2023 15:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Εκείνο το αρχηγόπουλο των προέδρων
    “ ο butser” το ποιασατε για πιο λέω δεν έχει λύσει το θέμα ακόμα , οπότε βλέπω να αναλαμβάνει ο μεγάλος Λαγός να βάλει τα πράγματα και τους κάδους στη θέση τους

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...