Βίκυ Καγιά | Σε ... christmas mood η απόδραση σε χωριό της Αρκαδίας!
Η Βίκυ Καγιά φέτος επέλεξε να κάνει ένα διάλειμμα από την τηλεόραση και όπως φαίνεται απολαμβάνει στο έπακρο την καθημερινότητά της.
Η παρουσιάστρια μπορεί να μην βρίσκεται σε κάποιο τηλεοπτικό πρόγραμμα, ωστόσο συνεχίζει να ασχολείται με τις υπόλοιπες δουλειές της, τις επιχειρήσεις της αλλά και τις υποχρεώσεις της ως μητέρα.
Πολλές φορές μάλιστα, φροντίζει να συνδυάζει της δουλειά της μαζί με την καλοπέραση κάνοντας πράγματα που αγαπά. 13 ημέρες πριν τα Χριστούγεννα η Βίκυ Καγιά έκανε μια μικρή απόδραση σε ένα χωριό της Αρκαδίας (ξενοδοχείο Manna στη θέση Κορφοξυλιά Μαγουλιανών Γορτυνίας) για επαγγελματικούς λόγους.
Μαζί με άλλους συναδέλφους ταξίδεψαν στο όμορφο χωριό, περιηγήθηκαν στα καταπράσινα πάρκα, δοκίμασαν τοπικές γεύσεις στα πιο γραφικά ταβερνάκια και έτσι μπήκαν στο απόλυτο christmas mood.
Η Βίκυ Καγιά μοιράστηκε και κάποιες φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς της φίλους από το σύντομο ταξίδι της, δίνοντας μια μικρή γεύση από τις εξορμήσεις της εκεί, .
tlife
Σχετικά Άρθρα
- Το Ωράριο στο Μητροπολιτικό παρεκκλήσι Ευαγγελιστρίας Τριπόλεως
- ΕΝΦΙΑ τέλος, χωριά… χωρίς κόσμο στην Αρκαδία
- 4ο Φεστιβάλ Τέχνης | Η Καρύταινα μετατράπηκε σε υπαίθριο ατελιέ, τόσο ταιριαστό με το φυσικό της περιβάλλον! (εικόνες)
- ΑΕΚ Τρίπολης - Ποδηλασία | Επιστροφή με 6 χρυσά από την Πάτρα! (εικόνες)
- Με MVP τον τερματοφύλακα Αθανασιάδη ο Ηρακλής έφυγε νικητής από την Τρίπολη - Παραμένει χωρίς πόντο ο Αστέρας, μεγάλη η δυσκολία στο γκολ






