Συνάντηση πολιτών για τη "Νέα Αριστερά" στην Τρίπολη

Τρίπολη 11/01/2024
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Χθες 10/01/2024 στο Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας συναντήθηκαν πολίτες από όλο το νομό υποστηρικτές, για την προσπάθεια ανασυγκρότησης της Ριζοσπαστικής-Ανανεωτικής- Οικολογικής Αριστεράς, ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.
Συζητήθηκαν, η κατάσταση στο διεθνές περιβάλλον, η κατάσταση στη χώρα μας και διεξοδικά οι εξελίξεις στην Αριστερά. Διατυπώθηκαν προτάσεις που αφορούν στον προσανατολισμό και την συγκρότηση του νέου φορέα της Αριστεράς.
Αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί ανοιχτή συνέλευση, μέσα στον Ιανουάριο, που θα συμμετάσχουν όλοι όσοι ενδιαφέρονται για την πορεία της αριστεράς και την ανασυγκρότησή της
Θα υπάρξει νέα ανακοίνωση- κάλεσμα, για το χώρο και το χρόνο.
Πρωτοβουλία για την ανασυγκρότηση της Αριστεράς
Tags:
Νέα Αριστερά,Σχετικά Άρθρα
- Εκοιμήθη ο Μητροπολίτης Κορίνθου Διονύσιος
- Οι Χαΐνηδες έρχονται στα Βέρβενα Αρκαδίας
- Ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας οριοθέτησε την κεντρική πλατεία του Κοσμά | "Να μην είναι ένας ανεξέλεγκτος χώρος στάθμευσης"
- ΑΣ Λεωνιδίου | Εγγραφές και έκδοση δελτίων τμήματος στίβου
- Φιλικό με τον Άρη για τον Αστέρα AKTOR!
1 σχόλιο
-
Να μας φέρετε καί τόν Φίλη, τόν Βίτσα καί όλους τούς δεινόσαυρους πού επιτέλους μας απάλλαξαν από την παρουσία τους.