Προτομή για το ΓΕΕΘΑ φιλοτέχνησε ο Αρκάς Νίκος Φλώρος (εικόνες)

Σε ανάρτησή του, ο Νίκος Φλώρος, αναφέρει: "Ήταν μεγάλη τιμή να μου αναθέσουν από το ΓΕΕΘΑ να Φιλοτεχνήσω την προτομή του ευπατρίδη και ευεργέτη του ελληνικού στρατού Ιακώβου Τσούνη ό όποιος δώρισε όλη την περιουσία του στον ελληνικό στρατό ! Η προτομή θα στέκει μέσα στο στρατόπεδο ειδικών δυνάμεων στο μεγάλο πεύκο ! Εγώ προσωπικά δεν δέχτηκα προσωπική αμοιβή για την δημιουργία του γλυπτού σαν ένα μικρό φόρο τιμής από την δική μου μεριά σε αυτόν τον μεγάλο ευεργέτη του ελληνικού στρατού !
Ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνο Φλώρο και τον Αντιστράτηγο Δημήτρη Χουπη για την εξαιρετική οργάνωση της συγκινητικής τελετής στα αποκαλυπτήρια της προτομής αλλά και τις τιμητικές πλακέτες που μου απονεμήθηκαν ! Στα αποκαλυπτήρια παραβρέθηκε η κόρη του μεγάλου ευεργέτη Αθήνα Τσούνη.
Είναι οι στιγμές που γεμίζεις με όλο το μπλε του Αιγαίου και η ψυχή σου αισθάνεται τις θυσίες όσους έδωσαν κάτι από την Ζωή τους για την ελευθερία !
Εκεί καταλάβενεις το πραγματικό νόημα της ζωής που είναι ο αγώνας
Για τα υψηλά ιδανικά της ανθρωπότητας!!!"
Σχετικά Άρθρα
- Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης | Στις 26 Ιουνίου 2025 η ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας
- Φεύγει ο Κώτσιρας από τον ΠΑΟ
- Παπαηλιού: "Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κόμμα της «Κυβερνώσας Αριστεράς» - Πρέπει να αποσκοπεί στη δημιουργική ανατροπή"
- Νέο συμβάν με ασθενοφόρο στην Μεγαλόπολη - Τραυματίστηκε πολίτης αλλά δεν υπήρχε οδηγός να τον μεταφέρει!
- Χορευτικά στην Αρκαδία | Όλες οι εκδηλώσεις (ανανεώνεται)