Menu
RSS
Δευτέρα, 13/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

4ο ΓΕΛ Τρίπολης | Ασφυκτικά γεμάτη η αίθουσα για την εκδήλωση επαγγελματικού προσανατολισμού

4ο ΓΕΛ Τρίπολης | Ασφυκτικά γεμάτη η αίθουσα για την εκδήλωση επαγγελματικού προσανατολισμού

4ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ   ΚΑΙ  

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ &

 ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 4ου ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

 Ακαδημίας 12 Τρίπολη

Τηλ.: 2710227675

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ

ΘΕΜΑ: Ευχαριστήριο μήνυμα για τη διεξαγωγή της εκδήλωσης Επαγγελματικού Προσανατολισμού από το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων 4ου και το 4ο  ΓΕΛ Τρίπολης.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση επαγγελματικού προσανατολισμού υπό την αιγίδα και τη συνεργασία του Συλλόγου Γονέων&Κηδεμόνων 4ου ΓΕΛ και του 4ου ΓΕΛ Τρίπολης, το Σάββατο 13 Ιανουαρίου  στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Αγίας Βαρβάρας περιοχής Σεχίου.

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ι.Ν. της Αγίας Βαρβάρας για την παραχώρηση του χώρου του πνευματικού  τους κέντρου, για την αρμονική συνεργασία και την προετοιμασία του υπέροχου χώρου αυτού, την εταιρία Δομοτεχνική – Αφοι Β. Καραλέκα ΑΤΕ για την ευγενική τους χορηγία προκειμένου να υλοποιηθεί η εκδήλωση, όλους του παρευρισκόμενους προσκεκλημένους που μας τίμησαν με την παρουσία τους, τους γονείς, τους μαθητές του 4ου Λυκείου, τους φίλους που παρευρέθηκαν καθώς και τους Συμβούλους Επαγγελματικού Προσανατολισμού κ. Νίκο Παυλάκο και κ. Σταυρούλα Αγγελοπούλου.

Η αίθουσα ήταν ασφυκτικά γεμάτη από μαθητές, γονείς και τους καθηγητές τους, γεγονός που μαρτυρά το έντονο ενδιαφέρον και τη συνεργασία όλων για τις σπουδές και τις επαγγελματικές προοπτικές των μαθητών. Οι σύμβουλοι ανέπτυξαν διεξοδικά τα βήματα των μαθητών από την παρακολούθηση των μαθημάτων της Α΄τάξης του λυκείου, τα επιστημονικά πεδία, τις βάσεις εισαγωγής των πανεπιστημίων και τους συντελεστές βαρύτητας, μέχρι και την επαγγελματική τους αποκατάσταση.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι των τοπικών αρχών. Ο αναπληρωτής Περιφερειάρχης κ.Χρ. Λαμπρόπουλος, ο Αντιπεριφερειαρχής Αρκαδίας κ.Κων. Μανδρώνης,ο αντιδήμαρχος παιδείας Δήμου Τρίπολης κ. Δ. Μακαρούνης,  ο πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Τρίπολης και δημοτικός σύμβουλος κ. Ι. Τρουπής,ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ Αρκαδίας κ. Π. Ζαφειρόπουλος  και δημοτικοί σύμβουλοι .

  Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝ&ΚΗΔ.4ουΓΕΛ                               Ο   ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ                                                                                                                                               

                 ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΑΣΧΟΥ                                                                       ΠΕΤΡΟΣ Δ. ΜΙΣΘΟΣ     

4ογελ14ogle2   

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...