Η ΕΛΜΕ Αρκαδίας καταδικάζει τους βανδαλισμούς στο 3ο Γυμνάσιο Τρίπολης
ΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΤΩΝ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΩΝ ΣΤΟ 3Ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Αρκαδίας εκφράζει τη βαθιά του θλίψη και τον έντονο προβληματισμό του για τους αδικαιολόγητους βανδαλισμούς που σημειώθηκαν από αγνώστους κατά τις απογευματινές ώρες της Τετάρτης 10 Ιανουαρίου 2024 στον εσωτερικό χώρο του 3ου Γυμνασίου Τρίπολης και είχαν ως αποτέλεσμα υλικές ζημιές στον κτηριακό και εκπαιδευτικό εξοπλισμό του σχολείου.
Καταδικάζει με τον πιο απερίφραστο τρόπο τους βανδαλισμούς αυτούς και τονίζει την ανάγκη ενεργοποίησης κάθε υπεύθυνου φορέα, ώστε να αποφευχθούν στο μέλλον παρόμοιες ενέργειες.
Τέτοια φαινόμενα, ειδικά σε χώρους που καλλιεργείται η παιδεία, η ηθική συνείδηση και ο πολιτισμός είναι ανεπίτρεπτα, καταδικαστέα και πρέπει να αντιμετωπίζονται άμεσα και αποτρεπτικά. Σε κάθε περίπτωση κάνουν ορατό το γεγονός ότι τα σχολεία βρίσκονται εκτεθειμένα και πρέπει να υπάρξει μέριμνα για τη φύλαξή τους.
Για το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ
|
Ο Πρόεδρος |
Η Γ. Γραμματέας |
|
|
|
|
|
|
Πάνος Ζαφειρόπουλος
|
Αγγελική Κωστάκη |
Σχετικά Άρθρα
- "Μεγάλη συμμετοχή στην Εθελοντική Αιμοδοσία στο Δήμο Μεγαλόπολης"
- Απόπειρα τηλεφωνικής απάτης κατά της μητέρας του καταγγέλλει ο δημοτικός σύμβουλος Σωτήρης Παπαδημητρίου
- Άλσος Αγίου Γεωργίου | Αυτή είναι η νέα Διοικούσα Επιτροπή - Πρόεδρος ο Γιάννης Αγγελάκος
- Ο Παναγιώτης Γιαννίκος στη ΔΡΤ | Όσα είπε ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου για Εφετείο, φυλακές και άλσος (ήχος)
- Το 6ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης στις εγκαταστάσεις του ASTERAS AKTOR! (εικόνες)






