Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Super ΗΡΩΕΣ | Το group του 11ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης στο Καρναβάλι! (εικόνες)

Super ΗΡΩΕΣ | Το group του 11ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης στο Καρναβάλι! (εικόνες)
Η πρώτη δράση του νέου Δ Σ του 11ου Δημοτικού  σχολείου Τρίπολης να συμμετέχει και να παρελάσει με το γκρουπ του σχολείου Super ΗΡΩΕΣ στην άρτια πετυχημένη και μεγάλη καρναβαλική παρέλαση του Δήμου Τρίπολης  στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία! 
Η νέα πρόεδρος του συλλόγου  γονέων και κηδεμόνων μαθητών του 11ου Δημοτικού σχολείου θα ήθελα να ευχαριστήσω το σχολείο μας για την βοήθεια του και την υποστήριξη του στην νέα μας αρχή και σχέδια!
Την εικαστικό μας Βασιλική για την φανταστική δημιουργία του πανό. Τα μέλη όλου του ΔΣ που αν και τελευταία στιγμή προλάβαμε να συμμετέχουμε  στην παρέλαση.
Και τέλος να ευχαριστήσω όλους τους γονείς και τα παιδιά που μέσα από την εμπιστοσύνη τους και την συνεργασία τους βγήκε ένα όμορφο και δημιουργικό αποτέλεσμα!  
 
Η πρόεδρος του νέου ΔΣ
Δογάνη Χριστοφόρα

1 σχόλιο

  • Μανούλα ταλαίπωρη
    Μανούλα ταλαίπωρη Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2024 02:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Και τώρα που το νέο συμβούλιο έστησε το καλύτερο θέαμα στο καρναβάλι με τα παιδιά μας ασχοληθείτε με την ίδια όρεξη και με την εξάλειψη του bullying που υφίστανται από τους μάγκες του σχολείου και την αδιαφορία μερικών. Μετά θα σας πούμε όλοι μπράβο. Τώρα δεν πετύχατε κανέναν άθλο του Ηρακλή. Άλλωστε όλα τα σχολεία έλαβαν μέρος. Εσείς μόνο το προβάλετε με τόσες δημοσιεύσεις παντού. Δεν πήρατε κανένα βραβείο αξιοσϋνης.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...