"Δέματα Αγάπης" από τον Ερυθρό Σταυρό στην Τρίπολη

Την M. Δευτέρα 29 Απριλίου 2024, οι Εθελοντές του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Τρίπολης, με σεβασμό, εχεμύθεια, αίσθημα προσφοράς και αλληλεγγύης, μοίρασαν ¨Δέματα Αγάπης¨ και διατέθηκαν είδη πρώτης ανάγκης και ατομικής υγιεινής σε οικονομικά ευάλωτες οικογένειες και μοναχικά άτομα του Νομού Αρκαδίας, καλύπτοντας βασικές βιοποριστικές ανάγκες τους την περίοδο των εορτών του Πάσχα.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες προς την Κεντρική Διοίκηση και ιδιαίτερα προς τον Πρόεδρο Ε.Ε.Σ. Dr. Αντώνιο Αυγερινό, για την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας και την συνεχή στήριξη των προγραμμάτων του τμήματος, ενισχύοντας ευάλωτες ομάδες πληθυσμού. Θερμές ευχαριστίες και προς τους Εθελοντές του Τμήματος που αποτελούν το θεμέλιο και την ψυχή του ανθρωπιστικού έργου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για την πολύτιμη βοήθεια τους στην συγκέντρωση, συσκευασία και διανομή των ειδών πρώτης ανάγκης.
Οι Εθελοντές, το Προσωπικό και το Περιφερειακό Συμβούλιο του Ε.Ε.Σ. Τρίπολης, σας εύχονται το φετινό Πάσχα να χαρίσει σε όλους Υγεία, Αγάπη, Ευημερία και Ειρήνη για ένα καλύτερο αύριο. Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα.
Σχετικά Άρθρα
- Ολοκληρώνεται η ανάπλαση της πλατείας Αγίας Βαρβάρας | Τζιούμης: «Θα είναι μία από τις ωραιότερες πλατείες της πόλης μας» (vd)
- ΓΣΑ | 1η ομάδα στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου Κ18 στην Περιφέρεια Πελοποννήσου (εικόνες)
- Μεγαλοπρεπής Εορτασμός του Αγίου Νεομάρτυρος Δημητρίου στο Μερκοβούνι
- Πανηγυρικός Εορτασμός του Αγίου Νικολάου του εν Βουνένοις στο Καλλιάνι Γορτυνίας
- Το Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας καταγγέλλει την απόλυση του Γενιδούνια από την Hellenic Train