Το Αρκάδων Δρώμενα στο 16ο Φεστιβάλ Παραδοσιακού Χορού στο Κανάλι Πρέβεζας

Έντονα πολιτιστικό το τριήμερο 5,6 και 7 Ιουλίου για το Αρκάδων Δρώμενα καθώς έφτασε μέχρι το Κανάλι Πρέβεζας για να συμμετάσχει στο 16ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών με τον τραγουδιστή Κώστα Μήτση και την παρέα του.
Σε ένα τεράστιο φεστιβάλ με 11 συμμετοχές πολιτιστικών χορευτικών συλλόγων, το οποίο κατέληξε σε γλέντι μέχρι το πρωί, το Αρκάδων Δρώμενα εκπροσώπησε την Αρκαδία επάξια και με υπερηφάνεια.
Κύπριοι, Μακεδόνες, Πόντιοι, Κρήτες, Ηπειρώτες και Αρκάδες ενώθηκαν σε μια πολιτιστική αγκαλιά.
Επιπλέον ο σύλλογος Αρκάδων Δρώμενα επισκέφτηκε στα πλαίσια της τριήμερης εκδρομής τον ποταμό Αχέροντα, την Πρέβεζα καθώς και την υπέροχη Βόνιτσα με το κάστρο της!
Tags:
Αρκάδων Δρώμενα,Σχετικά Άρθρα
- Εννιά χρόνια με αναστολή σε ζευγάρι για τον θάνατο 64χρονου στον Άγιο Πέτρο
- Στη Μεγαλόπολη η Τακτική Γενική Συνέλευση της Πελοποννησιακής Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας
- Οι μονάδες καύσης απορριμμάτων συζητήθηκαν στο περιφερειακό συμβούλιο - Φωνές για "όχι" στην Μεγαλόπολη
- Την αποφυλάκιση του Ηλία Κασιδιάρη προτείνει η Εισαγγελέας Εφετών
- Συνδικαλιστική δίωξη γυναίκας στη μονάδα 5 της ΔΕΗ Μεγαλόπολης καταγγέλλει το Σωματείο Εργαζομένων στην Ενέργεια