Υπό έλεγχο η φωτιά στο Δεμίρι | Στην κατάσβεση συνέδραμαν υδροφόρες και μηχανήματα του δήμου Τρίπολης - Στο σημείο της πυρκαγιάς ο Τζιούμης (εικόνες)
Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Παρασκευής 23/8, σε αγροτική έκταση στην ΤΚ Δεμιρίου Τεγέας του δήμου Τρίπολης.
Για την κατάσβεση της φωτιάς κινητοποιήθηκαν 40 πυροσβέστες με 10 οχήματα, 2 ομάδες πεζοπόρου της 9ης ΕΜΟΔΕ και 2 αεροσκάφη.
Παράλληλα στο σημείο επιχείρησαν, άμεσα, οι υδροφόρες και τα μηχανήματα έργου του δήμου Τρίπολης με την συνδρομή του προσωπικού της πολικής προστασίας του δήμου.
Από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο σημείο ο δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, μαζί με τους αρμόδιους αντιδημάρχους.
Σχετικά Άρθρα
- Μελωδίες, κάλαντα και γιορτινές ευχές γέμισαν την Τρίπολη (εικόνες - βίντεο)
- Εθιμοτυπική επίσκεψη του Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Επιφανίου στο Δήμαρχο Τρίπολης (εικόνες)
- Δημοτική Αστυνομία | Οριστικά αποτελέσματα από το ΑΣΕΠ - Τρεις θέσεις για την Τρίπολη και τρεις για τη Μεγαλόπολη!
- Χριστουγεννιάτικες ευχές και κάλαντα από μαθητές στον Δήμαρχο Τρίπολης (vd)
- Παραμονή Χριστουγέννων | Παραδοσιακά κάλαντα από τη στρατιωτική μπάντα στον δήμαρχο Τρίπολης






