Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιττας του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Βασιλείου

Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιττας του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Βασιλείου

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως λαμβάνει  την τιμή να Σας προσκαλέσει  στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιττας του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως η οποία θα λάβει χώρα την Κυριακή 26ην Ιανουαρίου 2014 στην αίθουσα του κέντρου εστιάσεως «ΕΘΝΙΚΟΝ»  επί της  πλατείας Αγ. Βασιλείου Τριπόλεως και ώρα 11.00 πρωινή.

Την κοπή της  Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιττας του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως θα ευλογήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη ενώ θα υπάρχει λαχειοφόρος αγορά με σκοπό την συνέχιση των εργασιών της ανακαινίσεως του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως. Τα δώρα τα οποία θα κληρωθούν είναι προσφορά Ενοριτών και Τριπολιτών που στηρίζουν την Ενορία του Ιστορικού Μητροπολιτικού Ναού μας.

Εν συνεχεία θα προσφερθεί γεύμα και τοπικός οίνος προσφορά του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου.

Σας προσκαλούμε και σας περιμένουμε στην ως άνω ενοριακή εκδήλωση  ώστε να λάβουμε την ευλογία του Αγίου Βασιλείου και να  ανταλλάξουμε ευχές για το Νέο Έτος.

Δια το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος  αυτού 

+ Ιερεύς Ιωάννης Σουρλίγγας

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...