Χιονοδρομικό Κέντρο | Παιχνίδια στο χιόνι κι ευχάριστες στιγμές για χιλιάδες επισκέπτες στην καρδιά του Μαινάλου! (εικόνες – βίντεο)

Οι καιρικές συνθήκες βοήθησαν για να λειτουργήσει φέτος το Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου μέσα στις γιορτές.
Αυτό έδωσε τη δυνατότητα σε χιλιάδες επισκέπτες να το επισκεφθούν, να απολαύσουν το χιόνι, να νοικιάσουν εξοπλισμό για χιονοδρομία και να πιούν τον καφέ τους στο σαλέ.
Η ένταση της χιονόπτωσης ήταν σχεδόν ιδανική προκειμένου τα αυτοκίνητα να προσεγγίζουν το Χιονοδρομικό Κέντρο χωρίς αλυσίδες, τις περισσότερες φορές.
Μοναδική παραφωνία η κατάσταση σε τμήμα του δρόμου.
Το «Καλημέρα Αρκαδία» κατέγραψε όμορφες εικόνες και βίντεο από το Χιονοδρομικό Κέντρο και τις παρουσιάζει.
Σχετικά Άρθρα
- Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 202ης Επετείου της Σύγκλησης της Β’ Εθνοσυνέλευσης, στο Άστρος (εικόνες)
- «SOS - Ζει η Γορτυνία μισή?…»
- Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και του HUNAN UNIVERSITY της Κίνας (εικόνες)
- Γενική συνέλευση στον Εμπορικό Σύλλογο Τρίπολης για Λευκή Νύχτα και Θερινό Ωράριο
- Λήγει η διαβούλευση για το υδροηλεκτρικό στον ποταμό Τράγο