Τρίπολη | Βραβεύτηκαν οι εισακτέοι στις Ιατρικές Σχολές από τον Ιατρικό Σύλλογο Αρκαδίας (εικόνες - βίντεο)
Την Κυριακή, 29 Δεκεμβρίου 2024, πραγματοποιήθηκε στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο της Τρίπολης η καθιερωμένη τελετή βράβευσης των εισακτέων από την Αρκαδία στις Ιατρικές Σχολές της χώρας.
Στην εκδήλωση, που διοργανώνει επί σειρά ετών ο Ιατρικός Σύλλογος Αρκαδίας λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου, τιμήθηκαν οι φοιτητές που πέτυχαν την εισαγωγή τους στις Ιατρικές Σχολές κατά το προηγούμενο σχολικό έτος. Οι νέοι φοιτητές έλαβαν συμβολικά το πρώτο τους στηθοσκόπιο, σε μια συγκινητική στιγμή που σηματοδοτεί την αρχή της ακαδημαϊκής και επαγγελματικής τους πορείας.
Ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας, κ. Βασίλης Ψυχογυιός, καλωσόρισε τους φοιτητές, μίλησε για τη σημασία της εκδήλωσης και τόνισε: «Να προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες συνθήκες ώστε ο κόπος σας να ανταμειφθεί τόσο στη χώρα μας όσο και στην Αρκαδία».
Τις βραβεύσεις πραγματοποίησαν ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος κ. Θεόκλητος, ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Χρήστος Λαμπρόπουλος, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και Αντιπρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου κ. Γιώργος Αναστόπουλος, η Πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου κ. Λαγούτη, καθώς και η κ. Παπαντώνη, την οποία ο Πρόεδρος χαρακτήρισε ως την «ψυχή» του Ιατρικού Συλλόγου.
Κατά τους χαιρετισμούς, εκφράστηκαν θερμά συγχαρητήρια στους φοιτητές, στους γονείς τους και στους εκπαιδευτικούς που συνέβαλαν στην επιτυχία τους. Τονίστηκε η σημασία της διατήρησης των δεσμών με τον τόπο καταγωγής τους και της προσφοράς τους στην Αρκαδία και στη χώρα, είτε επιστρέψουν στην περιοχή είτε εργαστούν από οποιοδήποτε σημείο.
Aκολουθεί το βίντεο της εκδήλωσης και σχετικές δηλώσεις:
Σχετικά Άρθρα
- Οργή Καρούντζου για την αναφορά ότι η Τρίπολη δεν έχει μηχανικούς για στατικές μελέτες | "Βρώμικοι υπαινιγμοί εις βάρος των Μηχανικών της Αρκαδίας"
- Φαράντος: Να Τελειώνουμε με τα "Τζάκια": Η Πελοπόννησος στο Σταυροδρόμι της Ανατροπής
- Μια διήμερη περιπατητική ξενάγηση στα Αρχοντικά και τα Πυργόσπιτα του Λεωνιδίου (εικόνες)
- Ο Αστέρας (και άλλες τέσσερις ΠΑΕ) ζητούν να γίνουν 16 οι ομάδες στη Super League 1!
- Παράταση για συμμετοχή στις έρευνες από την Ελληνική Στατιστική Αρχή






