Δήμας: "Χαρτοποιία θα επενδύσει στην Τρίπολη και θα δημιουργήσει 65 νέες θέσεις εργασίας"!
Η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της Δ.Ε.Ε.Π Αρκαδίας Ν.Δ. στο καφέ Coppola (Πλατεία Πετρινού).
Στην εκδήλωση παρέστη ο Υφυπουργός Οικονομικών Χρίστος Δήμας ο οποίος είπε ότι είναι καλοδεχούμενη η προανακριτική για τα Τέμπη και πως η κυβέρνηση δεν θέλει να μεινει κανένα στίγμα στην υπόθεση αυτή. Αναφέρθηκε στη μεγάλη επένδυση της Demo στην Τρίπολη, αλλά και σε μία χαρτοποιία που θα επενδύσει στην Τρίπολη, δημιουργώντας 65 νέες θέσεις εργασίας. Η επένδυση αυτή θα υλοποιηθεί το επόμενο διάστημα, όπως είπε.
Σχετικά Άρθρα
- Ράλλυ Ακρόπολις | Ατύχημα στο "Μαίναλο" και ανακοπή για θεατή - Συγχαρητήρια στους γιατρούς του Παναρκαδικού νοσοκομείου για το επίπεδο ετοιμότητας!
- Μποροβήλος: «Ξένοι VAR σε όλα τα παιχνίδια»
- Φράνκο Ορόσκο: Αστέρας Τρίπολης - «Συμφωνία με τη Λανούς για δανεισμό», σύμφωνα με τον Μέρλο
- Η πρώτη μέρα για το Summer Camp Tripolis στο ΔΑΚ! (vd)
- Στις 10 Ιουλίου η ορκωμοσία φοιτητών στην Τρίπολη
7 σχόλια
-
Τελικά δεν απαντά κανείς... Ποτέ η επένδυση
-
Τελικά τι επένδυση και πότε???
-
Κανεις τελικα δεν απανταει... επενδυτης θα ειναι.
-
Τελικά δεν απαντάει κανείς...η παραγωγή θα έχει σχέση με χαρτί...
-
Ποια χαρτοποιία
-
Το Τρένο πιο πιθανό να έρθει από την ανάπτυξη.
-25000 πολίτες σε 20 χρόνια.. -
ας μην ήταν τα κίνητρα ... αμάν όλοι θέλουν να λένε ότι φέρνουν τις επιχειρήσεις αυτοί. Τα λεφτά τις φέρνουν που παίρνουν λόγω της μεταλιγνιτικής περιόδου.






