Κώστας Βλάσης: "Πολύ καλά τα νέα για τους αμπελουργούς της Αρκαδίας μας"!
Σε ανακοίνωσή του, ο Υφυπουργός Παιδείας και βουλευτής Αρκαδίας, Κώστας Βλάσης, αναφέρει ...
Πολύ καλά τα νέα για τους αμπελουργούς της Αρκαδίας μας!
Η Αρκαδία μας συμπεριλήφθηκε στις πληγείσες περιοχές, των οποίων οι παραγωγοί είναι δικαιούχοι αποζημίωσης μέσω του Μέτρου 23. Το συνολικό ύψος των αποζημιώσεων ανέρχεται σε 178,5 εκατ.€ και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης (ΕΓΤΑΑ) και αφορά στις επίσημα αναγνωρισμένες φυσικές καταστροφές των παρατεταμένων υψηλών θερμοκρασιών, της ξηρασίας, των έντονων βροχοπτώσεων και του χαλαζιού.
Η ανησυχία των αμπελουργών μετά την αρχική ανακοίνωση του Υπουργείου, που εξαιρούσε την Αρκαδία από τις πληγείσες περιοχές που θα αποζημιωθούν, έλαβε γρήγορα τέλος.
Θέλω να ευχαριστήσω τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Κώστα Τσιάρα για την άριστη συνεργασία που είχαμε ώστε να επιλυθεί το ζήτημα αλλά και για τα γρήγορα αντανακλαστικά του.
Η Κυβέρνησή μας συνεχίζει να αποδεικνύει πως έχει στραμμένη την προσοχή της στον πρωτογενή τομέα και πως βρίσκεται δίπλα στους Έλληνες παραγωγούς.
Σχετικά Άρθρα
- Τα συγχαρητήρια Βλάση σε Μπάκο και Καϋμενάκη για το Skiritida Run!
- Βλάσης για το Κέντρο Υγείας Τροπαίων: "Ένα αίτημα που παρέμενε σε εκκρεμότητα για περισσότερες από δύο δεκαετίες γίνεται πράξη"
- Ο Ηρακλής Βερβένων γιόρτασε τα 100 του χρόνια! (εικόνες)
- Στη 30η Σύνοδο της Βουλής των Εφήβων ο Κώστας Βλάσης (εικόνες)
- Βλάσης: "Εγκρίθηκαν 6.77 εκατομμύρια € για τις ζημιές στη Γορτυνία και 2 εκ. € για το λιμάνι του Λεωνιδίου"!






