Ματζαγράς | Παρέδωσαν 750 κιλά πλαστικά καπάκια για να αγοραστούν αναπηρικά αμαξίδια (εκόνες)
Την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2025, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Κωνσταντίνου, σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα και με την πολύτιμη συνδρομή της IV Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού Τρίπολης, παρέδωσε στον κ. Νίκο Ντάντουλη, αντιπρόεδρο του Συλλόγου ΑμεΑ Π.Ε. Αρκαδίας «Παναγία η Γιάτρισσα», περίπου 750 κιλά πλαστικά καπάκια.
Η συγκέντρωση αυτή πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της δράσης για την αγορά αναπηρικών αμαξιδίων, τα οποία θα διατεθούν σε συνανθρώπους μας που τα έχουν πραγματικά ανάγκη.
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Κωνσταντίνου και η Πρόεδρος της Κοινότητας, εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους σε όλους όσους συνέβαλαν στη συλλογή καπακιών και συνεχίζουν να στηρίζουν την προσπάθεια. Με τη συμμετοχή και την ευαισθησία όλων, μπορούμε να προσφέρουμε έμπρακτη αλληλεγγύη και να γεμίζει η ΚΑΡΔΙΑ μας!







Tags:
Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Κωνσταντίνου / Ματζαγρά, Τοπική Κοινότητα Αγίου Κωνσταντίνου, Σύλλογος ΑμεΑ Αρκαδίας, Νίκος Ντάντουλης, IV Μηχανοκίνητη Μεραρχία Πεζικού Τρίπολης,Σχετικά Άρθρα
- Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από μαθητές του Μουσικού Σχολείου και του 2ου Πρότυπου Γυμνασίου Τρίπολης στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
- Το Δημοτικό Συμβούλιο Γορτυνίας δεν συμφωνεί με την εισήγηση παύσης του ΕΠΑΛ Γορτυνίας
- Πλακιάς σε Άδωνι: "Αν τα βρούμε με την Καρυστιανού, θα γίνετε ξανά τηλεβιβλιοπώλης"
- Το ψήφισμα του Παναρκαδικού Νοσοκομείου για την απώλεια του Κωνσταντίνου Μπουρνάκη
- "Ναι" από το Δημοτικό Συμβούλιο για Εθελοντικό Κλιμάκιο στα Τρόπαια Γορτυνίας






