Σ. Παπαδημητρίου: "Χαρά και συγκίνηση για την αποδοχή της πρότασής μου προς το Δήμαρχο και το δημοτικό συμβούλιο, να τιμήσουμε τον Χρίστο Παπαδημητρίου"
Την ανακήρυξη του Καθηγητή Χρίστου Παπαδημητρίου ως Επίτιμου Δημότη του Δήμου Τρίπολης και την πραγματοποίηση ειδικής τελετής προς τιμήν του, πιθανόν στις 17 Οκτωβρίου, κατά την οποία θα του απονεμηθεί το σχετικό Ψήφισμα και το Μετάλλιο του Δήμου αποφάσισε ομόφωνα το δημοτικό συμβούλιο.
Ο δημοτικός σύμβουλος Σωτήρης Παπαδημητρίου έγραψε: "Αποτελεί για μένα ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση η αποδοχή της πρότασής μου προς το Δήμαρχο και το δημοτικό συμβούλιο, να τιμήσουμε τον συγγενή και συμπατριώτη μας, Χρίστο Παπαδημητρίου. Έναν άνθρωπο που, με το έργο και την πορεία του, έχει διαπρέψει στο εξωτερικό και μας κάνει όλους υπερήφανους.
Η τελετή ανακήρυξής του σε Επίτιμο Δημότη θα πραγματοποιηθεί στις 17 Οκτωβρίου. Μια μέρα τιμής για εκείνον, αλλά και για τον τόπο μας."
Σχετικά Άρθρα
- Συναυλία αλληλεγγύης για ελεύθερα βουνά στον Κοσμά | Θα τραγουδήσουν Μποφίλιου, Μουτσάτσου, Βελετσιώτου και άλλοι!
- Μάκαρης: "Παρατεταμένος αποκλεισμός των χωριών Ίσαρη και Βάστα – Η Περιφέρεια Πελοποννήσου οφείλει άμεσες απαντήσεις και λύσεις"
- Έναρξη Εκπαιδευτικής Δράσης για τις Φυσικές Καταστροφές στα Νηπιαγωγεία του Δήμου Τρίπολης
- Κίνδυνος για τη γέφυρα στο Τουμπίτσι από τα ξεριζωμένα δέντρα που δεν μπορούν να απομακρυνθούν (εικόνες)
- Γορτυνία | Ο Λάδωνας έχει φτάσει στα χωράφια και δίπλα στον κεντρικό δρόμο Τουμπιτσίου! (vd)
1 σχόλιο
-
Σωτηράκη κατάλαβες ότι μόνο με τον Τζιούμη θα δεις προκοπή






