Τζιούμης για τα Σπιτάκια Ανακύκλωσης: "Ζήτησα έκτακτο ΔΣ του ΦΟΔΣΑ και απάντηση δεν έχω πάρει - Ο Δήμος Τρίπολης δεν θα πληρώσει τίποτα, για κάτι που δεν έχει ευθύνη
Το πρωί της Τρίτης (07/10) ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης φιλοξενήθηκε στο στούντιο της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης και στην ενημερωτική εκπομπή «Επί της Ουσίας» με τους Δημήτρη Μανιατάκο και Μηνά Αρτόπουλο και μίλησε εφ’ όλης της ύλης σε διάρκεια δύο περίπου ωρών, για θέματα που αφορούν το Δήμο Τρίπολης.
Σε ότι αφορά τα «σπιτάκια ανακύκλωσης», με το σοβαρό πρόβλημα που έχει προκύψει με τους παλαιότερους διαγωνισμούς προμήθειάς τους, τις υπερκοστολογήσεις και τις αποφάσεις για επιστροφή δεκάδων εκατομμύριων ευρώ, ο κ. Τζιούμης είπε ότι ζήτησε από τη Δευτέρα (29/09) με σχετικό έγγραφο κατεπείγουσα συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου του ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου προκειμένου να γίνει ενημέρωση της κατάστασης προς τους εμπλεκόμενους Δήμους.
Μέχρι σήμερα δεν έχει πάρει καμία απάντηση επί του αιτήματος. Γνωστοποίησε για όσους δεν το γνωρίζουν ότι ο ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου δεν έχει ταμείο και χρήματα, καθώς τα χρήματα προέρχονται από τους Δήμους που πληρώνουν για την διαχείριση απορριμμάτων.
Ο Δήμος Τρίπολης ξεκαθάρισε ο κ. Δήμαρχος, ότι δεν πρόκειται να πληρώσει χρήματα γι’ αυτή την υπόθεση με τη βοήθεια των νομικών συμβούλων, διότι δεν έχει καμία ευθύνη. Συμπλήρωσε ότι δεν είναι απλά ένα σοβαρό θέμα, αλλά το σοβαρότερο θέμα που θα απασχολήσει το Δήμο το επόμενο διάστημα, καθώς αν ζητηθεί από το Δήμο Τρίπολης να καταβάλει μέρος τον χρημάτων, δεν έχει να τα πληρώσει.
Πηγή: https://www.drt915.gr
Σχετικά Άρθρα
- Κώστας Τζιούμης στον «Ε.Τ.»: "Η Τρίπολη σε τροχιά ανάπτυξης"
- Τοπικό ποδόσφαιρο | Τα αποτελέσματα του Σαββάτου (22.11.2025)
- Ο Αστέρας κρατούσε τη νίκη ως το 88ο λεπτό - Ισοπαλία με Παναιτωλικό στην Τρίπολη
- Ο Ντέμης Νικολαΐδης στο Λιμποβίσι!
- Νίκη με 6-0 για την δεύτερη ομάδα του Πανθυρεατικού - Από δύο γκολ Σαλαπάτας και Στάφα
6 σχόλια
-
Ρε Κωστακη εκείνα το παιδιά από την Γορτυνία και Κυνουρία σε ψήφισαν για πρόεδρο της ΦΟΣΔΑ;
-
ΓΙΑΤΙ τοτενες.....κοβοσουνα ιατρε να παρεις και το φοδσα? αλλα ξερεις ποιος σε εφαγε μεταξυ μας ε?
-
Αν δεν κάνω λάθος ο κ. Τζιούμης έχει υπογράψει σύμβαση για να πάρουν τα "σπιτάκια".
-
Ο κ.Αγγελακος μηπως εχει καποια εσωτερικη πληροφορηση για να μας ενημερωσει΄΄
-
Θα μας πει ο κ. Σμυρνιώτης τι έγινε με τα 10 εκατομμύρια;
-
κύριε Τζιούμη εσείς φωτογραφιζόσασταν προεκλογικά στα σπιτάκια μπροστά , τότε γιατί δεν καλούσατε Δ.Σ?





