Menu
RSS
Τρίτη, 02/12/2025
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
PARNONAS LEADER 14 20 BANNER GIA SITE 3840 X 920 1

Βλάσης: "Η Μεγαλόπολη γυρίζει σελίδα! Μεγάλες ιδιωτικές και δημόσιες επενδύσεις στην Αρκαδία μας"!

Βλάσης: "Η Μεγαλόπολη γυρίζει σελίδα! Μεγάλες ιδιωτικές και δημόσιες επενδύσεις στην Αρκαδία μας"!
Σε ανάρτησή του, ο Υφυπουργός Παιδείας και βουλευτής Αρκαδίας Κώστας Βλάσης, αναφέρει ...
Η Μεγαλόπολη γυρίζει σελίδα!
Μεγάλες ιδιωτικές και δημόσιες επενδύσεις στην Αρκαδία μας!
Από τον σχεδιασμό προχωράμε στην υλοποίηση με συγκεκριμένα έργα και πράξεις!!!
Χθες επισκεφτήκαμε τη Μεγαλόπολη με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Οικονομίας & Οικονομικών Νίκο Παπαθανάση και τον Διοικητή της Ειδικής Υπηρεσίας Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης Πελοπίδα Καλλίρη.
Παρουσιάσαμε τα αποτελέσματα του 2ου κύκλου δράσεων επιχειρηματικότητας του Προγράμματος Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης, τα οποία ήταν πραγματικά εντυπωσιακά και σηματοδοτούν την ουσιαστική αλλαγή της τοπικής οικονομίας.
80 εγκεκριμένα επενδυτικά σχέδια με συνολικό επιχορηγούμενο προϋπολογισμό 332 εκατ.€ παίρνουν σάρκα και οστά κι έρχονται να αλλάξουν το πρόσωπο της Μεγαλόπολης δημιουργώντας περίπου 1150 θέσεις εργασίας!!!
Οι επενδύσεις αυτές σε συνδυασμό με σημαντικά έργα όπως η δημιουργία φυλακών στη Μεγαλόπολη, αλλά και το επιχειρηματικό πάρκο για το οποίο εντός Δεκεμβρίου βγαίνει και επίσημα η πρόσκληση, δίνουν νέα πνοή στον τόπο και συντελούν στην ουσιαστική αλλαγή του παραγωγικού μοντέλου του.
Μεγάλα έργα θα πραγματοποιηθούν και στην Τρίπολη με σημαντικότερο όλων τον Περιφερειακό δρόμο Τριπόλεως, που αποτελεί ίσως το σημαντικότερο έργο των τελευταίων 30 ετών για την πόλη, όπως επίσης και το Διοικητήριο.
Ενώ για την Γορτυνία εγκρίθηκε η παράκαμψη της Δημητσάνας!!
Αποδεικνύουμε για ακόμη μία φορά πως δεν μένουμε στα λόγια, αλλά προχωράμε με έργα σε πείσμα όσων «δύσπιστων» επιμένουν να μηδενίζουν τα πάντα.
Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω τον Αναπληρωτή Υπουργό Νίκο Παπαθανάση και τον Διοικητή της ΕΥΔΑΜ Πελοπίδα Καλλίρη για την άριστη συνεργασία που έχουμε και γιατί είναι πάντα δεκτικοί στις επαναλαμβανόμενες οχλήσεις μου.
Συνεχίζουμε να έχουμε το βλέμμα μας στραμμένο στη Μεγαλόπολη, αλλά και σε ολόκληρη την Αρκαδία!

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...