Άνοιξε ο δρόμος στην παλαιά εθνική οδό "Τρίπολης - Άργους" στα Αγιωργητικά
Το μπλόκο αγροτών στην παλαιά εθνική οδό Τρίπολης - Άργους (Κολοσούρτης) στα Αγιωργήτικα, σταμάτησε και ο δρόμος άνοιξε για τα διερχόμενα οχήματα.
Η απόφαση αποκλιμάκωσης πάρθηκε με δεδομένη την επικείμενη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό, την προσεχή Τρίτη.
Οι αγρότες αποχώρησαν από τα Αγιωργήτικα και κατευθύνονται στο μπλόκο της ΒΙΠΕ, όπου θα παραμείνουν εκεί με τα τρακτέρ παρατρεγμένα στην άκρη του δρόμου.
Για τις επόμενες κινήσεις, θα ληφθούν αποφάσεις μετά τη συνάντηση της επόμενης Τρίτης στην Αθήνα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Σχετικά Άρθρα
- Στις 25 Ιανουαρίου η κοπή πίτας της Αδελφότητας Τουρκολεκαίων
- Στην Εθνική Ομάδα Πίστας ο Αλέξης Μάγκλαρης και ο Σπυρίδων Θεοχάρης του Ποδηλατικού Ομίλου Τρίπολης
- Δημητσάνα | «Μια ημέρα στον κόσμο του Μπράιγ» - Δράση ευαισθητοποίησης για όλη την οικογένεια στο Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης
- Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας Δημοτικού Συμβουλίου Γορτυνίας | Το φλουρί βρήκε ο Δημήτρης Τσέκας! (εικόνες)
- Η Λένα Ζευγαρά στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Εμπορικού Συλλόγου Τρίπολης!






