Νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Αρκαδίας ο Χαράλαμπος Κούλης
Ο Χαράλαμπος Κούλης αναλαμβάνει την προεδρία της Νομαρχιακής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ Αρκαδίας, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ελέγχου των υποψηφιοτήτων και των υπογραφών των μελών.
Όπως ανακοινώθηκε, για τη Νομαρχιακή Επιτροπή Αρκαδίας κατατέθηκε μία και μοναδική έγκυρη υποψηφιότητα, με αποτέλεσμα να ανακηρυχθεί πρόεδρος της οργάνωσης ο Χαράλαμπος Κούλης.
Σε δήλωσή του για την ανάληψη των καθηκόντων του, ο νέος πρόεδρος αναφέρει:
«Με μεγάλη τιμή αναλαμβάνω την προεδρία της ΟΝΝΕΔ Αρκαδίας. Με σεβασμό στις αξίες της παράταξης συνεχίζουμε ενωμένοι για μια σύγχρονη και ισχυρή ΟΝΝΕΔ ανοιχτή σε κάθε νέο και νέα που θέλουν να συμμετέχουν στην διαμόρφωση του αύριο».
Σχετικά Άρθρα
- Διάλογοι για την Ορεινότητα - Πρώτος σταθμός η Δημητσάνα!
- Εθνική οδός Τρίπολης - Πύργου | Αυτή είναι η εικόνα του δρόμου στα Λαγκάδια - Δεν έχει δοθεί ακόμα στην κυκλοφορία (vd)
- Ο Χορευτικός Όμιλος Τρίπολης στην εκδήλωση για τα αποκαλυπτήρια του συντηρημένου ανδριάντα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη
- Λουκέτο σε τέσσερις σχολικές μονάδες σε Λαγκάδια, Καρύταινα, Καστρί και Άγιο Πέτρο!
- Κατσίρης | Ο ανδριάντας του Θεοδώρου Κολοκοτρώνη στην Πλατεία Άρεως: εύλογα ερωτήματα για τη συντήρηση, το κόστος και τη θεσμική προστασία του
3 σχόλια
-
Να μη ξεχάσεις να καλωσόρισεις τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ αυτά που διέπουν τις αρχές της παράταξης τη ΝΔ!!!!
Ρε που πάμε ρεεεεειιι!!! -
Χαχαχαχα.....!!
-
Κούλης κι αυτός; Τι στο διάολο; Σόι πάει το βασίλειο;






