Με ιδιαίτερη κατάνυξη τελέσθηκε σήμερα το πρωί, Μεγάλη Πέμπτη, Εσπερινός και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου στον ενοριακό Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας Τρίπολης.
Την Ακολουθία του Εσπερινού και την Θεία Λειτουργία τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Επιφάνιος, πλαισιούμενος από τους εφημερίους του Ι. Ναού.
Στο κήρυγμά του ο Μητροπολίτης αναφέρθηκε στο Χερουβικό της Μεγάλης Πέμπτης “Του Δείπνου σου του Μυστικού…”, ενώ παράλληλα προέτρεψε το εκκλησίασμα να διάγει τον βίο του εν μετανοία και να μετέχει του Ιερού Μυστηρίου της Θείας Μετάληψης καθ΄ όλη την διάρκεια του έτους.
Προ της απολύσεως ευχήθηκε σε όλους καλό υπόλοιπο της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδας και με το καλό το Άγιο Πάσχα.
Η Θεία Λειτουργία της Μεγάλης Πέμπτης στην Ι. Μ. Μαντινείας και Κυνουρίας (εικόνες)
Σχετικά Άρθρα
- Λεβίδι | Το Δίκτυο Σχολικών Μονάδων «Μέθεξις» προάγει τη Στρατηγική Σκέψη (εικόνες)
- Διήμερες περιβαλλοντικές δράσεις για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος - Κοινή συνέντευξη τύπου από Σμυρνιώτη και Βέρρο (vd)
- Νέα διοίκηση στο Σύλλογο Καφεστιατόρων Αρκαδίας - Όλα τα ονόματα
- Μέχρι ποιο σημείο αλητείας θα φτάσουν για να ρίξουν την Τρίπολη;
- Η γιορτή της Αγίας Φωτεινής στην Αρχαία Μαντινεία (εικόνες)
1 σχόλιο
-
Μακράν οι καλύτεροι ψάλτες της πόλης είναι στην Αγ.Βαρβαρα.
Σε άλλους κεντρικούς ναούς τραγαυδουν δεν ψαλλουν
















































